Ingezonden persbericht


NIEUWS

Replify breidt Reptor Suite uit met HTTPS acceleratie

Replify's laatste versie van de Reptor Accelerator Suite is uitgebreid met HTTPS acceleratie.

Nijmegen, 17 November 2008.....Replify Ltd, de Applicatie Acceleratie en WAN Optimalisatie vendor kondigt vandaag nieuwe functionaliteit aan in zijn Reptor Accelerator Suite. De Reptor Accelerator Suite is een 100% software oplossing voor WAN Optimalisatie en Applicatie Acceleratie waarmee productiviteit wordt verhoogd, performance wordt verbeterd en kosten worden bespaard.

De laatste versie van de software, Versie 3.1.0, accelereert HTTPS gebaseerde applicaties. Remote gebruikers kunnen nu gecentraliseerde applicaties zoals Microsoft SharePoint, Outlook Web Access, CRM applicaties en ERP tools veilig en geoptimaliseerd benaderen.

Volgens Kevin Donaghy, CEO bij Replify: "Uit ons eigen marktonderzoek blijkt dat het voor organisaties cruciaal is om verkeer over het internet en via VPN oplossingen te kunnen accelereren. Versie 3.1.0 geeft ons een competitive edge doordat we nu tevens HTTPS acceleratie voor business critical applicaties kunnen bieden. Organisaties hebben nu de keuze hun verkeer veilig te accelereren zowel over een VPN oplossing als over het internet.

Additionele features zijn: "client tagging" binnen de Reptor Enterprise Manager voor uitgebreidere rapportage mogelijkheden en configuratie van de cliënt. Tevens zijn er meer rapportage mogelijkheden zodat managers van de verschillende disciplines een beter inzicht kan krijgen van het netwerk en de performance hiervan. Verbeteringen in de XDR bi-directional data reductie technologie geven een verbeterde XDR efficiency doordat onnodige http headers eruit worden gefilterd."

Replify's virtuele Appliance en client software, met XDR bi-directionele datareductie technologie is als 14-daagse trial versie te downloaden op http://www.replify.com/downloads/. Zo kunt u zelf de voordelen ervaren.

-eind-

Voor meer informatie ga naar www.replify.com of neem contact op met:

Johan Straten

E: johan.straten@replify.com

T: +31 (0)24 352 9635

Voor de redactie:

Replify werd opgericht in 2007 en is gestationeerd in Belfast, Noord-Ierland met het EMEA hoofdkantoor in Nederland. De doelstelling van het bedrijf is de eerste te zijn met een volledige software gebaseerde oplossing voor applicatie optimalisatie en WAN optimalisatie die de standaard hardwareoplossingen overtreft. Het Replify Management team heeft aanzienlijke ervaring opgedaan in het ontwikkelen en op de markt brengen van WAN optimalisatie producten bij zowel Swan Labs als F5. Het team focust zich nu op de volgende generatie van Applicatie Optimalisatie producten met de intentie om van Replify een globale speler te maken.