'Strak hotel design in oud jasje'

18/11/2008 15:03

Hampshire Hospitality & Leisure

Hilversum, november 2008 - Hampshire Hospitality & Leisure opent 5e hotel in België. Eburon Hotel - Hampshire Classic ligt in de oudste stad van België, Tongeren. Een dynamisch team van architecten is erin geslaagd om de spirit van de 12e eeuw perfect te combineren met een strak design in het hotel.

Modern

Het slecht onderhouden St. Jacobsgasthuis is omgetoverd tot een luxe en trendy hotel met 52 kamers. In het hotel wordt moderne architectuur gecombineerd met sporen van het rijke verleden. De inrichting is strak en licht en er wordt gespeeld met de oudheid waardoor er kleur, vrouwelijkheid en finesse in het voormalige klooster zijn gebracht. Ook beschikt het hotel over de nieuwste faciliteiten, zoals flatscreen tv's, Ipod docking stations en gratis wireless Internet.

Oudste stad

Tongeren is de oudste stad van België waar sporen van de Romeinen te bezichtigen zijn, zoals oude kerken, een kasteel, het stadhuis en de oude stadsmuren. Hiernaast heeft Tongeren een Gallo-Romeins museum. Ook zijn er op maximaal 5 km afstand van Eburon Hotel - Hampshire Classic kleine dorpen die nog sporen van de Romeinen bevatten. Kortom een hotel en een stad die absoluut een keer met eigen ogen gezien moet zijn.

Vergaderen

Naast de 52 luxe kamers kan er ook vergaderd worden in Eburon Hotel - Hampshire Classic. De vergaderzaal op de eerste etage is voorzien van indirect daglicht met eigen lift en is 115 m2 groot. De "zolder" zaal met daglicht is 225m2 groot en is zeer geschikt voor meetings en biedt een adembenemend uitzicht over de stad Tongeren.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 - 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment ' Hampshire Classic', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'.