100 vetcellen minder per seconde zonder plastische chirurgie

18/1 1/2008 09:50

Transfue bvba

Plastische chirurgen in binnen en buitenland verkiezen steeds meer niet-invasieve technologie voor het behandelen van plaatselijke vetophopingen.

Recentelijke software aanpassingen maken het mogelijk om onderhuidse vetcellen te laten verdwijnen zonder chirurgie ... en dit aan een tempo van circa 100 vetcellen per seconde.

Medische vooruitgang is niet te stoppen in de behandeling tegen overtollig vet. Ultrashape is reeds jaren marktleider in het aanbieden van niet-chirurgische liposuctie. De gebruikte methode werkt op basis van gefocusseerde hoge frequentie ultrasoon. Deze behandeling is aangewezen voor mensen met overtollig vet in de zones waar contourverbetering uiterst moeilijk en traag is (buik/maag streek, buitenkant dijen). In tegenstelling tot alle andere behandelingen (buiten klassieke liposuctie) zijn de resultaten blijvend doordat plaatselijk vet onherroepelijk verwijderd wordt. De behandeling heeft CE goedkeuring in de categorie medische applicaties (FDA goedkeuring verwacht begin 2009).

'Eigenlijk is de Ultrashape behandeling een perfect alternatief voor liposuctie' aldus Bart Verbeeck van de Probeautyclinic in Mechelen. 'Deze behandeling voeren wij reeds jaren uit en hebben nog nooit enige vorm van complicaties gehad. Bovendien is het volledig niet-ingrijpend, pijnloos, veilig en door onafhankelijke studies bewezen dat het werkt'. Het lijkt een behandeling uit een sciencefiction serie omdat er absoluut geen gebruik wordt gemaakt van verdoving, inspuitingen, tabletten of eetlustremmers. Patiënten dienen ook geen vakantie-ziekteverzuim te nemen omdat er geen sprake is van een recuperatie periode.

Recentelijke vernieuwing van de software zorgt voor een behoorlijke tijdwinst gedurende de behandeling. De behandeltijd van 2 uur wordt hierdoor naar ongeveer 1 uur teruggebracht en er worden ongeveer 100 tot 150 vetcellen verwijderd per seconde. De tijdswinst wordt op zijn beurt dan vertaald in een behoorlijke prijsvermindering. Na een behandeling gaan patiënten gewoon verder met hun dagdagelijkse activiteiten daar bloeduitstortingen, misselijkheid of andere complicaties totaal niet van toepassing zijn.

Resultaten:

Na 3-4 behandelingen zullen de meeste patiënten 4 tot 5 centimeter omtrek vermindering ervaren op plaatsen waar dit traditioneel lastig is.

Voor de pers :

Studies :

Clinical application of Ultrashape (geschreven door President voor Europese dermatologie)

http://www.ultrashape.com/peer-reviewed-papers_.aspx

Contact gegevens :

Ultrashape NL : www.ultrashape.nl

Ultrashape : www.ultrashape.com

Probeautyclinic : www.probeautyclinic.com (dr. De Reys)

Lokale contactpersonen :

Bart Verbeeck 0496-503490, zaakvoerder probeautyclinic

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel