Gemeente Gouda


Gouda bedankt haar vrijwilligers (13-10-2008)

De Gemeente Gouda is trots op haar vele vrijwilligers. Daarom organiseert zij voor hen voor de vierde keer een gezellige bijeenkomst, als blijk van waardering. Vrijwilligers zijn van harte welkom op 19 november 17.00-19.00 op het Vrijwilligeraperitief in de Sint Janskerk; een bijeenkomst waarbij ontmoeten en verwennen centraal staat.

Net als voorgaande jaren staan de burgemeester, wethouders en raadsleden van de gemeente Gouda en directeuren van diverse Goudse organisaties klaar om vrijwilligers te bedienen. "Vrijwilligers zijn altijd bezig met geven en investeren in andere mensen. Ik vind het dan ook vanzelfsprekend dat wij ook dit jaar iets terug doen", aldus wethouder Marion Suijker (Vrijwilligers).

Aanmelden

Inmiddels hebben verschillende Goudse organisaties een uitnodiging ontvangen om toegangskaarten voor hun vrijwilligers te bestellen en deze na ontvangst aan hen uit te delen. Zij kunnen tot uiterlijk vrijdag 17 oktober a.s. hun vrijwilligers aanmelden door het aanmeldformulier volledig ingevuld te retourneren. Bent u zelf vrijwilliger? Dan kunt u de organisatie waarvoor u werkt, vragen u op te geven.

Meer informatie

Meer informatie vindt u op www.gouda.nl/vrijwilligers. Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met het vrijwilligersinformatiepunt, telefoon 0182 - 58 82 22.


---