ABVAKABO FNV

Solliciteren en Netwerken kun je leren!

In Groningen is nog ruimte voor deelnemers in de workshop Solliciteren op 19 en 26 november van 19.30 tot 22.00. Ook kan je je nog aanmelden voor de Workshop Netwerken op 18 en 25 november van 19.30 tot 22.00 uur. Contactpersoon voor deze workshops in Groningen is Jennie Trechsel, telnr: (050) 363 11 71.

Netwerken

Twee dagdelen
Wil je leren hoe je je netwerk kunt inzetten voor het vinden van (ander) werk? Dan is deze workshop zeer geschikt voor u. Het grootste deel van de vacatures komt niet in de krant te staan. Beter en bewuster netwerken maakt de kans op een nieuwe baan een stuk groter. Iedereen kent mensen en maakt dus onderdeel uit van een netwerk. Iedereen netwerkt ook al, al is dat vaak onbewust. Je helpt elkaar met informatie, adviezen en het oplossen van vragen rondom werk of het zoeken naar ander werk. Tijdens deze workshop leert u vooral hoe u bewuster kunt netwerken. De workshop is niet bedoeld als sollicitatietraining. Daarvoor hebben we de workshop `Solliciteren'.

Solliciteren

Twee dagdelen
In deze workshop leert u hoe u een sollicitatiebrief en cv opstelt. U krijgt tips voor de voorbereiding op een sollicitatiegesprek. En er wordt geoefend in het voeren van zo'n gesprek.

Aanmelden voor de workshops kan bij Jennie Trechsel, telnr: (050) 363 11 71.

Ook in andere plaatsen houdt ABVAKABO FNV loopbaanworkshops. Kijk voor ons overige aanbod in het rooster trainingen en workshops