Syntens


---

WTC Handelstreffen in Hardenberg

Aan weerszijden van de grens liggen meer mogelijkheden dan u denkt... Nederlandse en Duitse bedrijven kunnen zeer veel voor elkaar betekenen...

Het WTC Twente organiseert samen met Verbund Niederländisch-Deutscher Unternehmen (VNDU) en Enterprise Europe Network op 19 november a.s. een matchmakingsbijeenkomst voor Nederlandse en Duitse ondernemers in Hardenberg.

Deze bijeenkomst vindt plaats tijdens de Vakbeurs Internationaal Ondernemen in de Evenementenhal Hardenberg (18 t/m 20 november 2008). De WTC Handelstreffen is toegankelijk voor bedrijven en ondernemers uit alle sectoren die kansen zien in het Nederlands-Duitse grensgebied van Kleve tot Emden, waarbij vooral de sectoren Metaal, Machinebouw, Kunststof, Bouw en Medische Technologie bijzondere aandacht zullen krijgen.

Het gehele pakket van het verzorgen van de match, met koffie, thee, borrel, buffet en de toegang tot de Vakbeurs Internationaal Ondernemen, wordt u aangeboden voor de bijzondere prijs van slechts ⬠100,- (exclusief 19% btw) per bedrijf. Na aanmelding ontvangt u een schriftelijke bevestiging en een factuur.

U kunt zich aanmelden via de website van het event: www.1zu1.b2bmatchmaking.com. U vindt hier ook meer informatie over de bijeenkomst en op www.wtctwente.eu.

De Nederlandse en Duitse ondernemersorganisaties VNO-Midden, VNO-Noord en AIW Westmünsterland en de Wirtschaftsvereinigungen Steinfurt, Grafschaft Bentheim, Emsland en Borken steunen dit initiatief van harte. Het WTC maakt deel uit van de World Trade Centers Association (WTCA) met meer dan 300 vestigingen in 100 landen. De doelstelling van de WTCA is het bevorderen van de internationale handel. In 2005 heeft de World Trade Centers Association aan Hengelo een licentie voor een World Trade Center (WTC) verleend. Een WTC vormt een spil in het net van instellingen en bedrijven die internationale activiteiten willen starten of uitbreiden. Dit negende actieve WTC in Nederland heeft de Nederlands-Duitse Euregio als verzorgingsgebied, inclusief het gebied Münster en Osnabrück.