Gemeente Zoetermeer

Sportcafé bij SV Phoenix

Woensdag 19 november wordt het Sportcafé georganiseerd door Sportvereniging Phoenix. Het Sportcafé is dé ontmoetingsplek voor sportaanbieders om ervaringen uit te wisselen en ideeën op te doen. Onderwerpen die deze avond worden besproken zijn het protocol, gedrag en omgangsregels binnen de club. Ook wordt er gesproken over senioren binnen de sportclub en er is een presentatie van Sportservice Zuid-Holland, over `de sportvereniging in geld'. Alle Zoetermeerse sportbesturen en sportschooleigenaren zijn van harte uitgenodigd. Sportvereniging Phoenix is gevestigd op het sportterrein dr. E. Beundercomplex aan het Van Doornenplantsoen 2 in Zoetermeer. De deuren zijn vanaf 19.30 uur geopend. Het programma start om 20.00 uur. Aanmelden kan bij de gemeente Zoetermeer, de heer M. Leckie, m.leckie@zoetermeer.nl.

Het Sportcafé wordt jaarlijks 3 à 4 keer georganiseerd en de locatie wisselt. Steeds een andere sportvereniging zet haar deuren open voor een informeel samenzijn van sportaanbieders.

De vereniging die het Sportcafé organiseert wordt ondersteund door het sportloket van de gemeente.

Interesse

Sportorganisaties die ook een Sportcafé willen organiseren of die graag een uitnodiging ontvangen voor een volgend Sportcafé, kunnen contact opnemen met het Sportloket Zoetermeer, telefoon (079) 3468367. Een e-mail sturen kan ook naar sportloket@zoetermeer.nl. Het sportloket helpt met het opstellen van het programma en betaalt mee aan de kosten.