Nederlandse Vereniging van Journalisten

Onder de knop - Media Warfare - het congres over cross media

woensdag 19 november 2008 | 09:00 - 19:00 uur | Spant! in Bussum

Op 19 november organiseert Broadcast Press voor de 10e keer Onder de knop, in haar vorig leven beter bekend als TV & Internet. Een titel die in het huidige slagveld van mediaspelers uiteraard de lading niet meer dekt.

Onder de knop 2008, onder leiding van Erik-Jan Gelink begint met harde feiten en cijfers over de media warfare van Ernst & Young, waarna de frontliniepositie van de multimediale FD Mediagroep onder de loep wordt genomen.

Uiteraard mag ook de op diverse speelvelden actieve Publieke Omroep niet ontbreken in de slagorde, evenals het vertrouwde medium radio dat met Slam!FM wel een atypische, verrassende vertegenwoordiger heeft.

In het mobiele strijdperk laat Ericsson zijn tanden zien, aan de hardwarekant blijft Philips zich opvallend manifesteren en ook softwaregigant Adobe maakt er geen geheim van zijn horizon te willen verbreden...

Zoals gebruikelijk wordt de dag afgesloten met de uitreiking van de ABN AMRO New Media Award, waarmee de initiator van een veelbelovend initiatief of baanbrekende ontwikkeling op het gebied van nieuwe media wordt onderscheiden.

Villamedia is een uitgave van de Nederlandse Vereniging van Journalisten.

Hoofdredactie

Dolf Rogmans

Redactie


* Trudy van de Ven

* Lars Pasveer

* Damiaan van Eeten

* Niels van Tongeren

Contact met de redactie

Postadres

Villamedia, p/a NVJ,
Johannes Vermeerstraat 22,

1071 DR Amsterdam.

Telefoon

020 - 67 66 771