Nederlandse Vereniging van Journalisten

ConsuMeer Live 2008:`De gevolgen van een veranderende samenleving in het medialandschap'

woensdag 19 november 2008 | 11:30 - 17:30 uur | Fort Voordorp in Groenekan

Wegener Huis-aan-huisMedia organiseert voor de tweede keer het mediaseminar ConsuMeer Live. De mediamiddag ConsuMeer Live 2008 informeert adverteerders, media- en reclamebureau's over de invloed van de lokale leefomgeving op het consumentengedrag en geeft inzichten in de manier waarop met de diverse media kan worden ingespeeld op deze veranderingen.

Fred Bronner (hoogleraar media- en reclameonderzoek aan de UvA en adviseur bij Veldkamp en TNS Nipo) bespreekt de invloed van gezinsleden bij het aankoopproces. De invloed van nieuwe media op het consumentengedrag wordt belicht door Cor Molenaar (hoogleraar eMarketing aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, voorzitter van het RFID platform Nederland en Directeur van bureau eXQuo Consultancy). Iteke Weeda (sociologe en emeritus hoogleraar
emancipatie-vraagstukken) behandelt de rol die mannen en vrouwen tegenwoordig innemen in hun eigen leef- en woonomgeving en de rol die media hierin spelen. Verder vertelt Chris Zegers (TV presentator) over het hebben van een passie en het los durven komen van vaste denkpatronen.

Meer informatie op www.ConsuMeerLive.nl

Villamedia is een uitgave van de Nederlandse Vereniging van Journalisten.

Hoofdredactie

Dolf Rogmans

Redactie


* Trudy van de Ven

* Lars Pasveer

* Damiaan van Eeten

* Niels van Tongeren

Contact met de redactie

Postadres

Villamedia, p/a NVJ,
Johannes Vermeerstraat 22,

1071 DR Amsterdam.

Telefoon

020 - 67 66 771