Gemeente Buren


College Buren bezoekt Kerk-Avezaath
Uitzicht op kerktoren Kerk Avezaath

Op uitnodiging van de dorpsbelangenorganisatie van Kerk-Avezaath brengt het college van burgemeester en wethouders een bezoek aan hun kern. Op woensdag 19 november maken zij een fietstocht door Kerk-Avezaath. Hierna is er een open spreekuur van 18 tot 19 uur.

De dorpsbelangenorganisatie heeft een agenda opgesteld met onderwerpen, waar zij graag met het college over van gedachten wil wisselen: geluids- en fijnstofoverlast van de A15, het beheer en onderhoud van groenvoorzieningen, voorzieningen voor de jeugd, mogelijkheden voor nieuwbouw en wateroverlast. Als het weer het toelaat, verkennen het college en de leden van de dorpsbelangenorganisatie de kern per fiets. Bij slecht weer wordt voor ander vervoer gezorgd. Dorpsbelangenorganisatie Kerk-Avezaath heeft haar inwoners hierover geïnformeerd per flyer.

Open spreekuur

Na de fietstocht is er van 18 19 uur open spreekuur in de OBS De Daverhof, Korte Daver 1, Kerk-Avezaath. Inwoners worden in de gelegenheid gesteld vragen te stellen aan het college en de leden van de dorpsbelangenorganisatie. Dorpsbelangenorganisatie Kerk-Avezaath en het college nodigen inwoners dan ook van harte uit hierbij aanwezig te zijn.