Gemeente Veenendaal


Glasvezel in Veenendaal: bijeenkomst Veenendaal gaat breed!

In november en december organiseert de gemeente Veenendaal in samenwerking met de Bedrijven Kring Veenendaal (BKV) twee informatiebijeenkomsten over de mogelijke aanleg van glasvezel in de gemeente. De bijeenkomsten vinden plaats op woensdag 19 november 2008 (voor de Noordelijke bedrijven terreinen) en op woensdag 3 december 2008 (voor de bedrijven terreinen in Zuid-Oost). Beide bijeenkomsten duren van 19.00 tot 21.00 uur en vinden plaats in Wooncentrum Eijerkamp aan de Einsteinstraat 1 te Veenendaal

Waarom glasvezel?

Centraal tijdens beide bijeenkomsten staat de vraag wat glasvezel voor bedrijven en instellingen kan betekenen. Welke innovatieve diensten maakt het mogelijk, hoe helpt het bedrijfszekerheid te vergroten en wat kan er bespaard worden op ICT-kosten? De bijeenkomsten zijn daarom van belang voor alle ondernemers en bestuurders in Veenendaal, die meer rendement uit hun onderneming willen halen én klaar willen zijn voor de toekomst.

Vraagbundeling breedband

Daarnaast wordt uitgelegd hoe bedrijven en instellingen kunnen profiteren van Wij-Zijn-Breed, het breedbandproject van de provincie Utrecht. De provincie heeft onlangs met verschillende aanbieders van glasvezel overeenkomsten gesloten. In vrijwel de gehele provincie kan nu tegen zeer aantrekkelijke tarieven glasvezel worden afgenomen. Daarmee wordt glasvezel ook bereikbaar voor kleinere bedrijven en instellingen.

Programma en aanmelden?

Het programma voor deze avond kunt u downloaden via http://www.dialogiconderzoek.nl/veenendaal/programma.pdf.

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: gillebaard@dialogic.nl. Geef bij uw aanmelding duidelijk aan voor welke avond u zich aanmeldt.