Online design wedstrijd vanaf 19 november; Wereldtoiletdag

18/11/2008 17:41

CWS-BOCO

Create your Paradise

CWS-boco Benelux en International is op zoek naar het meest originele idee voor het ontwerpen van een frontcover van een handdoekautomaat onder het motto 'Create your Paradise' De wedstrijd wordt wereldwijd gehouden en de deelnemers wordt verzocht om afbeeldingen, foto's, tekeningen of computertekeningen te ontwerpen. Alles gaat via internet. Een vakjury bepaalt de drie beste inzendingen. De beloning is respectievelijk 2000, 1000 en 500 euro. Online wordt gestemd over de publieksprijs, die 1000 euro oplevert. Het startschot voor de wedstrijd valt op 19 november, de datum van de Wereldtoiletdag 2008. De wedstrijd duurt tot 31 januari 2009.

Ga naar: http://www.cws-boco.com/competition

De wereldwijde introductie van de CWS ParadiseLine heeft in augustus in Amsterdam plaatsgevonden. Het is de eerste dispenserlijn waarbij de cover van de automaat individueel aangepast kan worden. Via de wedstrijd, Create your Paradise, kunnen alle deelnemers laten zien hoe zij zich een persoonlijke cover voorstellen. Dit kan van alles zijn; een extravagante uitvoering, foto collage of een weids landschap. Creativiteit kent immers geen grenzen. Breng eenvoudig uw lievelingsmotief aan in onze virtuele Web-WC en u maakt kans op een aantrekkelijke geldprijs. De jury, bestaande uit Frank Radinic, Head of Corporate Marketing & Communications bij CWS-boco International, Jens Pattberg, Directeur van brains4design, en Detlev Knecht, hoofdredacteur van het vakblad IKZ Haustechnik, bepaalt de 3 beste inzendingen. Het gaat dus om creativiteit, grafische en/of tekstuele vormgeving en de link naar de toiletruimte. Bij de online-voting, waaraan iedere bezoeker van de website kan deelnemen, kan bovendien gestemd worden op de winnaar van de publieksprijs.

Alle details over de CWS wedstrijd Create your Paradise vindt u onder: http://www.cws-boco.com/competition

Achtergrond: Wereldtoiletdag

De wedstrijd, Create your Paradise, is dit jaar de bijdrage van CWS-boco aan de Wereldtoiletdag 2008. Deze dag is ontstaan op 19 november 2004 door de World Toilet Organisation (WTO) en vindt dit jaar voor de vijfde keer plaats. De WTO zet zich sinds de oprichting in om de situatie van sanitaire inrichtingen en hygiëne wereldwijd te verbeteren. Meer info over de WTO vindt u op: www.worldtoilet.org

Over CWS-boco International:

CWS-boco International GmbH is internationaal leider in hygiëneoplossingen voor sanitaire ruimtes maar is ook gespecialiseerd in een uitgebreid aantal collecties in bedrijfskleding. CWS levert innovatieve sanitaire producten en de daarbij behorende dienstverlening, zoals geurdispensers, schoonloopmatten.

Verdere informatie over onze organisatie : www.cws-boco.nl

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.cws-boco.com/competition