Get hired or fired by Anouk Crewmember gezocht

19/11/2008 09:34

Jack Daniel's

Type functie Crewmember voor Anouk

Functie-eisen Rockliefhebber

Geen 9 tot 5 mentaliteit

Kennis van muziek

Weten van aanpakken

Regio Nederland

Sollicitatiewijze www.jackdanielsbackstage.nl

Selectie Anouk

Gouda, 19 november 2008 - Voor iedere rocker die ooit in zijn leven een keer aan de zijde van Anouk heeft willen staan tijdens haar tour, heeft Jack Daniel's een vacature weten te bemachtigen. In december krijgen fans als onderdeel van het Jack Daniel's Backstage programma de kans deel uit te maken van haar crew tijdens een van haar concerten in de Heineken Music Hall in december. Aangezien niemand beter weet wie hiervoor het meest in aanmerking komt dan Anouk, doet zij eigenhandig de selectie.

In december geeft Anouk drie bijzondere concerten in de Heineken Music Hall als afsluiting van haar succesvolle jaar met de release van haar album 'Who's Your Momma'. Als onderdeel van het Jack Daniel's Backstage programma krijgen fans de kans onderdeel uit te maken van haar crew tijdens een van deze concerten door te solliciteren voor de functie van crewmember. "Jack Daniel's is van oorsprong sterk verbonden met rockmuziek. Met ons backstage programma willen we echte Anouk-liefhebbers de ultieme rock-ervaring meegeven," aldus Sandra de Vries, Brand Manager van Jack Daniel's.

'Who's Your Crew'

Voor de selectie van de crewmembers weet er niemand beter dan Anouk zelf wie hier het meest geschikt voor is. Zij is dan ook eigenhandig verantwoordelijk voor de selectie. "En dit betekent aanpoten. Mijn crew weet dat een concert hard werken is en moet de handen uit de mouwen kunnen steken. Denk hierbij aan de soundchecks, lichtinstallatie, en andere belangrijke tour-werkzaamheden. Hier past zeker geen negen tot vijf mentaliteit bij," waarschuwt Anouk. Iedereen die zich hierin herkent kan zich aanmelden op de site van Jack Daniel's Backstage (www.jackdanielsbackstage.nl) en online solliciteren op de functie van crewmember voor het concerten van Anouk op 17 en 22 december. Geef in je motivatie aan waarom dit echt iets voor jou is, zodat Anouk jouw sollicitatie eruit pikt.

Over Jack Daniel's Backstage

Deze unieke kans deel uit te maken van de crew van Anouk maakt deel uit van het Jack Daniel's Backstageprogramma van 2008. Eerder was Jack Daniel's aanwezig op Paaspop, en Pinkpop waar enkele winnaars onder andere de kans kregen om de bandleden van Fiction Plane en Moke te ontmoeten en een persoonlijk concert van deze bands bij te wonen. "Zowel de fans als de bands reageren erg enthousiast op ons backstage programma. Het concert van Anouk is hiervan een fantastische afsluiting van het jaar," aldus Sandra de Vries.

Jack Daniel's is onderdeel van de Brown-Forman Corporation (BFC) en de distributie in Nederland is in handen van Bacardi Nederland.

Please enjoy Jack Daniel's responsibly.





http://www.jackdanielsbackstage.nl