Persberichten Eemland zuid, 09.00 uur

Utrecht, 19-11-2008

Gestolen goed

AMERSFOORT- Op dinsdag werd een man aangehouden omdat hij vermoedelijk een gestolen bromfiets in zijn bezit had. Omstreeks 17.50 uur zagen agenten een 40-jarige man uit Almen met zijn auto staan op de Sara Burgerhartsingel. De man haalde een bromfiets achteruit zijn auto welke nog op slot zat. De man had een onduidelijke verklaring waar de bromfiets vandaan kwam en werd direct aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Zonder slot

AMERSFOORT- Op dinsdagavond werd een man op een gestolen fiets aangehouden. Omstreeks 18.15 uur zagen agenten een 28-jarige man op een mooie fiets rijden zonder slot. De man uit Amersfoort reed over de Ringweg Randenbroek en werd gecontroleerd. Onderzoek wees uit dat de fiets als gestolen te boek stond. Proces-verbaal is opgemaakt.

Gestolen

LEUSDEN- Op dinsdagmiddag werden twee jongens aangehouden omdat ze een rekenmachine hadden gestolen. Omstreeks 16.00 uur kreeg de politie de melding dat bij een activiteitencentrum aan De Smitse rekenmachines uit vier tassen waren gestolen. Na verhoor van getuigen kwamen twee verdachten boven water. Door de politie werden twee jongens van 14 jaar uit Leusden gehoord. Zij hadden twee rekenmachientjes gestolen. De politie zal de zaak verder onderzoeken.