Politie Gelderland-Zuid

Mannen verlaten plaats van ongeval

Kekerdom, 19-11-2008 o Woensdagmorgen zijn twee mannen, een 27-jarige man uit Afferden en een 33-jarige man uit Millingen aan de Rijn, aangehouden voor het verlaten van de plaats van een ongeval.

Agenten kregen rond 04.30 uur melding dat er een auto in de sloot was gereden bij de Botsestraat in Kerkerdom. Een getuige had gezien dat de inzittenden uit waren gestapt en in de richting van Millingen aan de Rijn waren gelopen. Ter plaatse troffen de agenten de auto in de sloot aan. Zij vermoedden dat de auto van de weg was geraakt en daarbij verschillende palen en borden omver had gereden.

Gestolen

Bij navraag bleek de auto van een 33-jarige man uit Millingen aan de Rijn. De agenten hebben telefonisch contact gezocht met de eigenaar van de auto. Deze gaf aan dat de auto gestolen was en dat hij de volgende dag aangifte wilde doen. De agenten kregen het vermoeden dat de man meer over de aanrijding wist en zijn naar het huis van de eigenaar gereden. Daar troffen ze de hem met verschillende wonden en vieze kleding aan. De agenten hebben vervolgens de 33-jarige man aangehouden op verdenking van het verlaten van de plaats van ongeval. De 27-jarige man uit Afferden die met hem in de auto zat, verbleef ook op het adres en is tevens aangehouden. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.

(15)

Laatst gewijzigd 19-11-2008 15:07 | © Regio Gelderland-Zuid |