ZEKUR weer de goedkoopste en nog uitgebreider

19/11/2008 15:22

UVIT

ZEKUR, de jongste zorgverzekering van Univé heeft haar zorgpremie voor 2009 gesteld

op 77,77 euro per maand. Daarmee is ZEKUR wederom de goedkoopste zorgverzekering van Nederland. Aangezien de meeste verzekeraars de premie per 2009 verhogen kunnen ZEKUR verzekerden dit jaar nog meer besparen dan in 2008. Bij een eigen risico van 655 euro komt de maandelijks premie zelfs op 56,78 euro. Zo kan de besparing van een ZEKUR-verzekerde op jaarbasis al snel oplopen tot 340 euro. En ZEKUR laat, als de pil via de internetapotheek besteld wordt, de pil niet ten koste gaan van het verplicht eigen risico!

De ZEKURpolis blijft voordelig doordat alle administratie via het internet loopt, van de bestelling van geneesmiddelen via zekur-apotheek.nl tot het afsluiten van de polis. Bij planbare ziekenhuiszorg adviseert ZEKUR de verzekerden om naar één van de door ZEKUR gecontracteerde ziekenhuizen te gaan. Als de ZEKUR-verzekerde besluit om bij planbare zorg toch naar een zorgaanbieder te gaan waar Univé geen afspraken voor de ZEKURpolis mee heeft gemaakt, dan wordt 80% van de nota vergoed. Voor deze eigen bijdrage geldt een maximum van 500 euro per kalenderjaar. Voor de verstrekking van geneesmiddelen adviseert ZEKUR om naar zekur-apotheek.nl te gaan. Er is absoluut geen beperking bij spoedeisende hulp, toppreferente en topklinische zorg, doorverwijzing van een gecontracteerd naar een ongecontracteerd ziekenhuis en bij een aantal geneesmiddelen.

Gewoon ZEKUR (de basiszorgverzekering) kost 77,77 euro per maand. Door te kiezen voor het hoogste eigen risico (655 euro) wordt dit bedrag verlaagd tot 56,78 euro. Extra ZEKUR bevat naast de basisverzekering een complete aanvullende verzekering, extra tandartsdekking, gratis Univé Visa Card en een gratis doorlopende reisverzekering met wereldwijde dekking. Extra ZEKUR is voor iedereen verkrijgbaar van 18 tot 21 jaar voor een premie vanaf 70,23 euro. Voor iedereen boven de 22 is dit een premie vanaf 75,23 euro per maand. ZEKUR kan alleen worden afgesloten via: ZEKUR.nl.

ZEKUR, veel verzekering voor weinig





http://www.uvit.nl/