Ingezonden persbericht


Persbericht

Gijs Phoelich Manager Legal & Inkoop bij Eurofiber

19 november 2008 - Per 1 november is Gijs Phoelich bij Eurofiber aangesteld als Manager Legal & Inkoop. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het integrale inkoopbeleid, alsmede voor alle juridische en regulatory aangelegenheden van het bedrijf. Zijn jarenlange ervaring in de telecommunicatiebranche vormt een belangrijke pijler onder de groeiambities van Eurofiber.

Phoelich is afkomstig van Tiscali International. Daar bekleedde hij de functie van Business & Regulatory Development Manager. "Eurofiber heeft alles in huis om de komende jaren een bepalende rol te gaan spelen in de markt. Het bedrijf beschikt over een hoogwaardig eigen glasvezelnetwerk, een dynamisch en ondernemend team en een degelijke financiële basis. Het is voor mij een enorme uitdaging om daar binnen deze functie aan te mogen bijdragen", aldus Phoelich.

"Het is een bevestiging van het succes en de enorme potentie van Eurofiber dat we wederom een zwaargewicht als Gijs Phoelich aan ons managementteam hebben kunnen toevoegen", stelt Bart Oskam, Directeur Eurofiber. "Gijs is een gedreven professional met visie en gezag. Hij combineert dit met een voortvarende 'hands-on' mentaliteit, die uitstekend past bij ons MT en bij ons bedrijf".


- Einde bericht -

Over Eurofiber
Eurofiber is een gespecialiseerde aanbieder van managed dark fiber-verbindingen en Ethernetdiensten vanaf 10 Mbps. Het fijnmazige glasvezelnetwerk heeft momenteel een omvang van ruim 8.000 kilometer en wordt continu uitgebreid. Ruim 25% van het internetverkeer in Nederland gaat over het netwerk van Eurofiber. Van het mobiele communicatieverkeer is dat ruim 50%.

Eurofiber staat voor vrijheid om te kiezen en ruimte om te groeien. Het onafhankelijke netwerk geeft organisaties een vrije keuze uit de diensten die zij op hun glasvezelverbinding willen inzetten en uit de dienstenleveranciers. Het wijdvertakte netwerk, het diverse productaanbod en de mogelijkheid om de bandbreedte op ieder moment te verhogen, bieden ruimte om te innoveren en te groeien. Voor meer informatie: www.eurofiber.com