Ingezonden persbericht


Persbericht

Jaap Truijens Financieel Directeur bij Eurofiber

19 november 2008 - Per 10 november is Jaap Truijens bij Eurofiber benoemd als Financieel Directeur. In deze functie wordt hij verantwoordelijk voor het aansturen en coördineren van het financiële beleid van Eurofiber. Hij heeft een brede achtergrond in de telecom- en ICT-industrie en zal hiermee een belangrijke bijdrage leveren aan de strategische keuzes en de verdere groei van Eurofiber.

Jaap Truijens werkte de afgelopen twee jaar als interim CFO bij Blue Fox Enterprises. Daarvoor was hij werkzaam bij Priority Telecom waar hij zijn affiniteit met telecom ontwikkelde. "Ik ben zeer verheugd om deze functie binnen zo'n ambitieus en groeiend bedrijf te gaan vervullen. Ik kijk er naar uit om weer in de telecomsector actief te zijn en in mijn rol een bijdrage te kunnen leveren aan de groei van Eurofiber", aldus Jaap Truijens.

"Jaap heeft bewezen dat hij complexe financiële vraagstukken van ondernemingen in de telecomsector uitstekend kan besturen", stelt Alex Goldblum, Directeur Eurofiber. "We zijn enorm blij dat we Jaap bereid hebben gevonden ons team te komen versterken en een sleutelrol te spelen in de uitbouw van het succes van ons bedrijf".


- Einde bericht -

Over Eurofiber
Eurofiber is een gespecialiseerde aanbieder van managed dark fiber-verbindingen en Ethernetdiensten vanaf 10 Mbps. Het fijnmazige glasvezelnetwerk heeft momenteel een omvang van ruim 8.000 kilometer en wordt continu uitgebreid. Ruim 25% van het internetverkeer in Nederland gaat over het netwerk van Eurofiber. Van het mobiele communicatieverkeer is dat ruim 50%.

Eurofiber staat voor vrijheid om te kiezen en ruimte om te groeien. Het onafhankelijke netwerk geeft organisaties een vrije keuze uit de diensten die zij op hun glasvezelverbinding willen inzetten en uit de dienstenleveranciers. Het wijdvertakte netwerk, het diverse productaanbod en de mogelijkheid om de bandbreedte op ieder moment te verhogen, bieden ruimte om te innoveren en te groeien. Voor meer informatie: www.eurofiber.com



Ingezonden persbericht