Ansell Healthcare Europe ontvangt de Customer Service Leadership Award 2008 van Frost & Sullivan voor zijn Ansell Guardian(SM) veiligheidsprogramma.

19/11/2008 15:43

PR Newswire

BRUSSEL, November 19 /PRNewswire/ --

- Met Ansell Guardian(SM) nemen bedrijven de juiste beslissingen om tegelijk hun veiligheid en productiviteit te verhogen.

Frost & Sullivan, een groeiconsultant met wereldwijde activiteiten, kende zijn 2008 European Protective Gloves Customer Service Leadership Award toe aan Ansell Healthcare Europe voor de resultaten die Ansell Healthcare op de Europese markt voor handbeschermingsoplossingen boekt. De onderscheiding ging naar Ansell voor de ontwikkeling van Guardian(SM), een tool voor risico evaluatie waarmee productiebedrijven tegelijk hun veiligheid en productiviteit verhogen en de beschermingsproducten die ze gebruiken standaardiseren. Best practices worden op deze manier standaardpraktijken.

"Ansell Healthcare verricht baanbrekend werk op het gebied van klantenservice. Veel handschoenproducenten laten het aan de distributeurs over om zich tot de eindgebruikers te richten. Gewoonlijk worden de eindgebruikers overspoeld met een te grote verscheidenheid aan handschoenen. Dit houdt het gevaar in dat ze voor een bepaalde toepassing de foute handschoen selecteren," verklaarde Brian Balmer, Head Analyst bij Frost & Sullivan. "Guardian(SM) vermijdt dit probleem. Het is een moderne, rationele methode om de investering in handbescherming van een bedrijf optimaal te doen renderen. Ansell heeft perfect begrepen voor welke uitdaging de industrie staat en heeft een sterk geïntegreerde oplossing ontwikkeld. Alle Ansell-klanten plukken daar de vruchten van."

"Deze erkenning van onze toonaangevende rol op het domein van de persoonlijke beschermingsmiddelen vervult ons met trots," aldus Werner Heintz, Senior Vice President & Regional Director van Ansell Healthcare Europe. "De onderscheiding betekent voor ons de bekroning van onze strategie om altijd dicht bij de klant te staan. Ansell Healthcare vervult de behoeften van de arbeiders in de industrie met innoverende, doeltreffende en comfortabele handbeschermingsoplossingen. Bij onze producten leveren wij bovendien professionele en technische ondersteuning. Onze unieke Guardian(SM) service helpt grote productie-eenheden om de blootstellingsrisico's van hun arbeiders kwalitatief en kwantitatief te evalueren, zodat veiligheid en productiviteit toenemen. Met Guardian(SM) zet Ansell opnieuw een belangrijke stap om inzake handbescherming de bevoorrechte gespecialiseerde partner van de bedrijven te worden of te blijven."

Nota voor redacteurs:
Over Ansell: http://www.ansell.eu.
Over Frost & Sullivan: http://www.frost.com

Meer informatie over Guardian(SM) kunt u hier downloaden: http://www.ansellguardian.eu

Voor meer informatie over Guardian(SM) of Ansell kunt u contact opnemen met:

Wouter Piepers
Director Communications, Ansell Healthcare
Tel.: +32-2-528-75-68,
Mobiel: +32-478-33-56-32,
E-mail: wpiepers@eu.ansell.com

Olivier Trop
Duval Guillaume I PR
Mobiel: +32-486-510-419
E-mail: olivier.trop@duvalguillaume.com
Voor meer informatie over Guardian(SM) of Ansell kunt u contact opnemen met: Wouter Piepers, Director Communications, Ansell Healthcare, Tel.: +32-2-528-75-68, Mobiel: +32-478-33-56-32, E-mail: wpiepers@eu.ansell.com; Olivier Trop, Duval Guillaume I PR, Mobiel: +32-486-510-419, E-mail: olivier.trop@duvalguillaume.com






-