Nederlandse Tafeltennisbond

Pilot opleiding Tafeltennistrainer-3 gaat van start Eindelijk is het zo ver! De pilot van de nieuwe opleiding Tafeltennistrainer 3 gaat van start. Tijdens deze opleiding worden de deelnemers opgeleid tot verenigingstrainer. De locaties voor de pilot zijn Oudenbosch, Nederweert en Deventer.

Wat?
Een proef (pilot) van de nieuwe opleiding Tafeltennistrainer 3. De opleiding geeft deelnemers de gelegenheid om zich de kennis en vaardigheden eigen te maken die nodig zijn om verantwoord te kunnen optreden als verenigingstrainer. Voor meer details verwijzen wij u naar de Studiewijzer 3. Deze treft u aan op de website van de NTTB (Opleidingen -> Downloads).

Waar?
De pilot wordt op drie locaties georganiseerd, gecombineerd met twee centrale bijeenkomsten.

De locaties zijn:
TTV Vice Versa '51: Albanoweg 3 4731 VG OUDENBOSCH Tel.: 0165-312524 TTCN '72: Kapelaniestraat 4 6031 BX NEDERWEERT Tel.: 0495-632033 TTV Swift: Bekkumerstraat 11 7416 ZN DEVENTER Tel.: 0570-631888

Wie?
Om aan de opleiding te kunnen deelnemen dient de deelnemer minimaal 18 jaar en lid van de NTTB te zijn.

Wanneer?
De centrale startbijeenkomst vindt plaats op woensdag 10 december 2008 (19.30 uur tot 22.00 uur)
op de onderstaande locatie:

ROC RIVOR: Bachstraat 1 4003 KZ TIEL (Lokaal: OLC)

De vervolgbijeenkomsten, die plaatsvinden in Oudenbosch, Nederweert en Deventer, gaan in januari 2009 van start. In Oudenbosch en Nederweert is gekozen voor woensdagavonden, van 20.00 uur tot 23.00 uur en in Deventer vinden de bijeenkomsten plaats op zondagen, van 13.30 uur tot 16.30 uur. De centrale bijeenkomsten vinden beide op zaterdag plaats. Het totale programma met daarin alle data is te downloaden via de link `lesrooster' onderaan deze informatie.

Welke wijze?
De opleiding is ingericht in een Elektronische Leeromgeving (ELO). Een deelnemer volgt via een reeks opdrachten de studieroute. De opdrachten kunnen bestaan uit theorie, het volgen van bijeenkomsten en als voornaamste het oefenen in de praktijk. De opdrachten worden uitgewerkt in een portfolio dat uiteindelijk wordt beoordeeld als Proeve van Bekwaamheid. Voor het training geven komt daar naast het portfolio nog een praktijkgedeelte bij.

Kosten?
De kosten bestaan uit twee delen; enerzijds het deelnamegeld dat voor deze pilot opleiding is vastgesteld op EUR 275,00 euro en anderzijds bijkomende kosten voor studieboeken.

Een deel van deze studieboeken is verplicht (de boeken van de uitgeverij). Voor het andere deel van deze studieboeken (de NTTB publicaties) is het mogelijk dat de vereniging reeds over (een deel van) deze materialen beschikt. Deze materialen zijn dan ook optioneel te bestellen. De bestelling van de materialen dient gelijktijdig met de inschrijving plaats te vinden, zodat alle materialen tijdens de startbijeenkomst uitgereikt kunnen worden. De bestellijst is te downloaden via de link `bestellijst' onderaan deze informatie.

Opgave?
Indien u aan de opleiding wilt deelnemen dient u het aanmeldingsformulier én de bestellijst uiterlijk
1 december 2008 te mailen naar dinter@nttb.nl. Het aanmeldingsformulier en de bestellijst kunt u downloaden door hieronder op de betreffende linken te klikken. We willen u er op attenderen dat uw aanmelding pas definitief is op het moment dat uw deelnamekosten bij de NTTB zijn bijgeschreven.

Downloads
Aanmeldingsformulier
Bestellijst
Lesrooster

NTTB/MD/HH