Deelgemeente Hoogvliet Rotterdam

Bouwplannen ter inzage (o.a. Rijkeeplein/Stadshart) 20 november 2008

PLANNEN TER INZAGE (artikel 19 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening; geldend tot 1 juli 2008).
Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Hoogvliet is voornemens vrijstelling te verlenen van de strijdigheid met het bestemmingsplan aan:


1) Leyten Bouwplanontwikkeling BV; verzoek om vrijstelling op grond van artikel 19, lid 2 van de wet voor het bebouwen van het Rijkeeplein. Het bouwprogramma behelst 109 woningen in acht en drie lagen bovenop een commerciële plint met o.a. detailhandel en horeca, een paviljoen Cultuurhuis met een o.a. de bibliotheek en een multifuctionele zaal. Tevens maakt van het plan deel uit een parkeergarage met een privaat en een openbaar gedeelte;
2) P. Noordermeer; verzoek om vrijstelling op grond van artikel 19, lid 3 van de wet voor het plaatsen van een dakkapel in het voordakvlak van de woning aan de Lijn 29.

PLANNEN TER INZAGE (artikel 3.23 van de Wet ruimtelijke ordening; geldend per 1 juli 2008).
Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Hoogvliet is voornemens ontheffing te verlenen van de strijdigheid met het bestemmingsplan aan:

1) L. Starke; aanvraag lichte bouwvergunning voor het plaatsen van een dakkapel in het achterdakvlak van de woning aan de Hoogvlietsekerksingel 306;

2) M.E. Moerland; aanvraag lichte bouwvergunning voor het plaatsen van een dakkapel in het achterdakvlak van de woning aan het Oostzijdsepad 5.

Deze (bouw)plannen liggen daartoe vanaf 20 november 2008 gedurende 6 weken (tot en met 8 januari 2009) voor een ieder ter inzage bij de deelgemeentesecretarie, Middenbaan-Noord 47. Gedurende deze termijn kan een ieder gemotiveerde schriftelijke bedenkingen indienen bij het dagelijks bestuur van de deelgemeente Hoogvliet, Postbus 600, 3190 AN Hoogvliet.

Wilt u over bovenstaande aanvragen en/of besluiten meer informatie dan kunt u contact opnemen met de Servicebalie van de deelgemeente Hoogvliet, tel.nr.: 010 4726666 of e mail: info@hoogvliet.rotterdam.nl