Gemeente Echt-Susteren


Werkzaamheden viaduct Aasterbergerweg

De Laatste werkzaamheden aan de verhoogde brug over het Julianakanaal en aansluitende wegeninfrastructuur vinden plaats in week 45 tot en met week 48.

In de maand november worden er werkzaamheden uitgevoerd aan het viaduct van de Aasterbergerweg in Echt. Het betreft het gedeelte van de Aasterbergerweg dat vanaf de rotonde Havenweg omhoog leidt richting de brug van het Julianakanaal. Aan de onderzijde van de voegen moet een drukvaste verbinding aangebracht worden tussen het dek en de landhoofden.

De werkzaamheden bestaan uit:


- het verwijderen van de huidige voegen;


- het schoonmaken van de voegen;


- het aangieten van de voegen met gietmortel;


- het herstellen van de voegen.

De werkzaamheden vinden plaats in week 45 tot en met week 48 2008. Op maandag 17 november, dinsdag 18 november en woensdag 19 november is de weg vanaf 20.00 uur tot 6.00 uur in de ochtend afgesloten. Het weekend van 28 november 20.00 uur tot 1 december 6.00 uur is de weg in zijn geheel afgesloten. De loswal blijft bereikbaar.

Als u vragen heeft over de werkzaamheden, kunt u contact opnemen met de projectleider EZ van de gemeente Echt-Susteren de heer R. Thomassen via e-mail: r.thomassen@echt-susteren.nl of tel: 06 - 53 160 267.