Groen vergaderen in Putten

19/11/2008 17:08

Hampshire Hospitality & Leisure

Snelheid en accuratesse zijn zeker twee woorden die synoniem staan voor Hampshire Inn - Mooi Veluwe in Putten. Of eigenlijk in/op De Veluwe, want het hotel ligt tussen Putten en Garderen in. Het hotel bouwde in twee maanden tijd een geheel nieuw conferentiecentrum van meer dan 500 m2 met 11 zalen. Dit nieuwe gebouw ligt verscholen tussen de bossen, in stijl met de natuur, de kleur van de nieuwbouw is namelijk donker groen en de zalen zijn ingericht in de kleuren: dennengroen, terra en kersen. Dit maakt het geheel niet alleen sfeervol maar ook zeer passend bij de inspirerende omgeving.

Vanwege de grote vraag naar conferentieruimte op De Veluwe heeft Hampshire Inn - Mooi Veluwe de beslissing genomen en was de keuze vrij snel duidelijk wat te doen en wat de bouwen: aldus Ronald Cordes, General Manager, van dit hotel. Wij hebben de keuze gemaakt op basis van vergaderen in het groen en natuurlijk het ruime aanbod aan kamerfaciliteiten die wij als hotel al aan bieden.

De nieuwbouw is dan ook verbonden met het huidige hoofdgebouw van Hampshire Inn - Mooi Veluwe, zo blijft de authentieke bouwstijl behouden en wordt het hotel toch weer als één geheel gezien. De zalen zijn uitgerust met allerlei moderne faciliteiten en kunnen aan elkaar worden geschakeld. Zo dient de ruimte niet alleen als vergader/conferentie mogelijkheid maar kan deze ook gebruikt worden als feestruimte voor een receptie of bruiloft.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 - 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment Hampshire Classic, de viersterren Hampshire Hotels en de comfortabele driesterren Hampshire Inns.





http://www.hampshire-hotels.com/mooiveluwe