Landstede


Schrijf je in voor meeloopdagen Vrede & Veiligheid

Als veel sporten, veel buiten zijn, grenzen verleggen, en teamwork jou aanspreekt, is Vrede & Veiligheid echt wat voor jou! In een jaar tijd krijg je de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de keuken van Defensie. Naast militairgerichte theorievakken ga je veel praktijk beoefenen buiten de leslokalen. Aan het einde van het schooljaar kan je, mits je goedgekeurd wordt, beginnen als militair bij één van de deelnemende krijgsmachtonderdelen. Weet je nog niet helemaal zeker of deze opleiding bij je past? Of wil je de sfeer vast proeven? Geef je dan op voor één van de meeloopdagen. Een leuk en leerzaam dagje kruipen, sluipen, stinken en vies worden!

In een jaar tijd krijg je de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de keuken van Defensie. Naast militairgerichte theorievakken ga je veel praktijk beoefenen buiten de leslokalen.

Aan het einde van het schooljaar kan je, mits je goedgekeurd wordt, beginnen als militair bij één van de deelnemende krijgsmachtonderdelen. Weet je nog niet helemaal zeker of deze opleiding bij je past? Of wil je de sfeer vast proeven? Geef je dan op voor één van de meeloopdagen. Een leuk en leerzaam dagje kruipen, sluipen, stinken en vies worden!

De meeloopdagen van de opleiding Medewerker Vrede & Veiligheid zijn op:

- vrijdag 28 november 2008

- vrijdag 19 december 2008

- vrijdag 8 januari 2009

- vrijdag 30 januari 2009

Dagprogramma
08:30 uur Appél bij Landstede MBO, Westeinde 33, Harderwijk 09:30 uur Vertrek lopend naar scoutingterrein de Vale Ouwe 10:00 uur Aanvang carrousel militaire vaardigheden 12:00 uur Lunch op scoutingterrein de Vale Ouwe 13:00 uur Terreinwerk op het Beekhuizerzand
15:00 uur Voorlichting opleidingen en visie Landstede 16:00 uur Einde en evaluatie
17:00 uur Terug op school met eindappel.

Neem oude kleding en makkelijke loopschoenen mee, want je kunt erg vies worden. Op school is gelegenheid tot douchen.

Aanmelden
Aanmelden voor de meeloopdag kan bij coördinator Sven van Emmerik. E-mail: svanemmerik@landstede.nl Meld je minimaal 3 dagen voor de gewenste datum aan, en vermeld duidelijk: naam, adres, leeftijd, vooropleiding en de dag waarop je mee wilt lopen. Je krijgt dan via de mail een bevestiging van deelname.

Kijk hier voor meer informatie over de opleiding