Politie Noord- en Oost Gelderland

Apeldoorn - Vrouw aangehouden voor heling


De politie heeft op dinsdagavond 18 november een 39-jarige vrouw uit Apeldoorn aangehouden op verdenking van heling van een fiets.


De vrouw stond bij een relatief nieuwe damesfiets op het Stationsplein in Apeldoorn. De politie twijfelde of zij de rechtmatige eigenaar was.
Uit nader onderzoek bleek dat de fiets gestolen was. De politie heeft de vrouw aangehouden en voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau.


Apeldoorn - Autobrand


Op dinsdagavond 18 november vond er een autobrand plaats op de kruising Mheenlaan / Laan van Zevenhuizen in Apeldoorn.


De brand werd rond 18:10 uur bij de politie gemeld. De brandweer kwam ter plaats om de brand te blussen. Vermoedelijk is de brand ontstaan door kortsluiting onder de motorkap tijdens het rijden. De auto werd afgesleept.


Apeldoorn - Automobilistes in botsing


Een 23-jarige en een 78-jarige automobiliste, beiden uit Apeldoorn, kwamen dinsdagmiddag 18 november in botsing op de kruising Burgemeester Quarles van Uffordlaan / Wapenrustlaan in Apeldoorn.


De politie kreeg rond 16:30 uur een melding van het ongeval op de Burgemeester Quarles van Uffordlaan / Wapenrustlaan. Een 78-jarige automobiliste, komend uit de richting Laan van Maten, negeerde het rode verkeerslicht op de kruising en kwam zo in botsing met een 23-jarige automobiliste uit Apeldoorn. Ambulancepersoneel hebben ter plekke de beide vrouwen onderzocht, maar vervoer naar het ziekenhuis was niet nodig.



---- --