Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Online vliegticketaanbieder wint High Growth Award 2008 CheapTickets.nl sterkste groeibedrijf van Nederland

Oosterhout, 19 november 2008 - CheapTickets.nl is het beste groeibedrijf van 2008 en is daarmee de overall winnaar geworden van de High Growth Award 2008 van Port4Growth, het platform voor groeibedrijven. CheapTickets.nl bereikte dit met een groeipercentage van 211 procent in de laatste drie jaar in combinatie met de hoogste kwaliteitsscore.

De High Growth Awards worden toegekend aan Nederlandse ondernemingen die de afgelopen drie jaar een flinke omzettoename hebben gerealiseerd. Daarbij gaat het niet alleen om groei in kwantitatieve zin, maar vooral ook om de combinatie met een hoge kwalitatieve verbetering in strategie, marktpositie, automatisering en financiële gezondheid en toekomstperspectief. Aan de nominaties voor de High Growth Awards ging een stevige selectie vooraf. Een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen beoordeelde de bedrijven.

Innovatiedrive
Lex Beins, directeur van CheapTickets.nl, reageert vanzelfsprekend enthousiast op het winnen van de High Growth Award. "Het is een beloning voor onze continue inspanningen en gekozen strategie om de beste en meest vernieuwende aanbieder in onze branche te zijn." De prestatie is volgens Lex Beins te danken aan de innovatiedrive die binnen het bedrijf heerst. CheapTickets.nl wil een baanbrekende online aanbieder zijn en haar aanbod naar vliegreizigers voortdurend blijven verbeteren. Zo is het Brabantse bedrijf de eerste die chartervluchten in haar aanbod meeneemt. Eerder dit jaar ontwikkelde de ticketaanbieder een energielabel dat de consument de mogelijkheid geeft het milieu mee te laten wegen in de keuze voor een vliegticket.

Marketinginspanningen
"Behalve aan de ontwikkeling van onze producten en diensten, hebben we ook veel aandacht besteed aan het opbouwen van onze naamsbekendheid", vervolgt Beins. "Ook op dat terrein proberen we innovatief te zijn. In het begin van 2008 leidde dat bijvoorbeeld tot een bijzondere samenwerking met Sportlife. De komende jaren zal de groei zitten in aanvullende producten en diensten. Zoals het aanbieden van pakketvliegreizen en CheapTickets Business, een aparte website voor zakenmensen."

De High Growth Awards zijn een initiatief van Port4Growth, het platform voor en door groeibedrijven. De kwalitatieve beoordeling vindt haar basis in het Port4Growth Groeimodel. Een onafhankelijke accountant onderzocht de groeicijfers. De organisatie is in handen van Port4Growth, het platform voor groeibedrijven. De High Growth Awards vormen hét podium voor Nederlandse groeibedrijven. Elke regio kent een aantal genomineerden. Partners in Port4Growth zijn daarnaast Rabobank, Bizz en PriceWaterhouseCoopers.

Over CheapTickets.nl
Vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week online reserveren. Goedkoop, gemakkelijk, overzichtelijk, snel én met een prima service. CheapTickets.nl is op deze manier uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van vliegtickets via internet. Bovendien is het op dit moment ook de snelst groeiende webwinkel in z'n soort. CheapTickets.nl biedt echter veel meer dan alleen tickets (lijndienst, low cost en charter), zoals een up-to-date overzicht van alle beschikbare vakanties en de mogelijkheid tot het boeken van hotelovernachtingen en autohuur in binnen- en buitenland. Altijd de beste deals. CheapTickets.nl maakt deel uit van de Beins Travel Group in Oosterhout. Van pionier in 1971 is Beins met 70 gespecialiseerde reisadviseurs onder één dak uitgegroeid tot een belangrijke speler in de reisbranche. CheapTickets.nl is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR), de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de International Air Transport Association (IATA). Zie ook www.cheaptickets.nl

/// EINDE PERSBERICHT ///


Noot voor de redactie/

Ingezonden persbericht