Bij dit persbericht is fotomateriaal bijgesloten

Persbericht

NorthgateArinso stelt Tim Rook aan als Manager Marketing en Communicatie

Nieuwegein ­ 19 november 2008 - NorthgateArinso, de wereldwijde aanbieder van HR-diensten en -software, heeft Tim Rook (44) aangesteld als Manager Marketing en Communicatie. Rook is in deze functie verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van een marketing- en communicatiestrategie en zal zich ook richten op het realiseren van een duidelijke en uniforme klant- en merkbeleving.

Tim Rook heeft diverse commerciële management- en directiefuncties vervuld bij voornamelijk beursgenoteerde business-to-business ondernemingen. Voorheen is hij in verschillende rollen werkzaam geweest bij onder andere Uniservices (joint venture tussen Vendex International en ING Groep) en AND International Publishers. De laatste zeven jaar heeft hij als interim manager en consultant onder andere bij diverse grote uitgeverijen zoals Truvo, VNU en Wolters Noordhoff gewerkt. Hij heeft zich in deze verschillende functies voornamelijk gericht op het initiëren en implementeren van online business-modellen en het begeleiden van de transformatie van offline naar online sales, marketing en communicatie.

"Ik zie mijn nieuwe functie bij NorthgateArinso als een grote persoonlijke uitdaging", zegt Tim Rook. "Mijn ervaring in het ontwikkelen en professionaliseren van sales-, marketing- en communicatieactiviteiten ga ik vanzelfsprekend inzetten om de merk- en klantbeleving van NorthgateArinso verder te versterken."

(185 woorden)