Ingezonden persbericht


Datum: 17 oktober 2008

Brian Tracy loodst managers door financiële crisis

Amerikaanse goeroe geeft cursus beter management aan Nederlandse ondernemers

Antwerpen, 17 oktober 2008 - Brian Tracy, de gerenommeerde Amerikaanse managementsexpert, brengt op 19 november een dagsessie rond 'High Performance Leadership' aan Nederlandse topmanagers. De oorzaak van zijn bezoek ligt in de huidige financiële crisis die ons land doormaakt, en de nood aan begeleiding van ondernemers die daar rechtstreeks uit ontstaat. Hoewel Brian Tracy vooral gekend is aan de andere kant van de Atlantische Oceaan, heeft hij toch al flink wat aanhang in Europa. Tracy schreef immers al flink wat essays en boeken - waaronder enkele best-sellers - over crisis management, motivatie en efficiënt bedrijfsbeheer. Zijn businessboeken worden door managers wereldwijd als inspiratiebron gebruikt. De nodige inspiratie voor zijn werk haalde Tracy voornamelijk uit eigen ervaringen die hij opdeed tijdens zijn succesvolle carrière. Hij stond aan het hoofd van verschillende organisaties en begeleidde onder meer managers van Coca- Cola, Ford, Deloitte, IBM en HP.
De presentatie van midden november heeft als doel onze managers de nodige technieken bij te brengen om hun eigen organisatie te optimaliseren. Het initiatief van deze sessie kwam vanuit de lokale entiteit van Brian Tracy zelf.
Byron Soulopoulos, CEO van Brian Tracy Benelux licht toe: "Hoewel er al langer sprake was van een sessie met Brian Tracy, hebben we dit evenement alvast op het juiste moment ingepland. De specialiteit van Brian Tracy is immers geënt op crisis management en het verhogen van de effectiviteit van de organisatie en haar management op lange termijn. De huidige financiële crisis zet de bedrijven en hun managers onder extreme druk. Daar waar particulieren deels door de overheid beschermd worden, zijn de ondernemers vooral op zichzelf aangewezen. Een efficiënt management kan met andere woorden letterlijk de redding betekenen van de organisatie." De sleutel tot een efficiënt management brengt de goeroe in amper één werkdag. Op het goed gevulde agenda staan onder meer strategie, motivatie, decision making en problem solving. "Het is een intensief dagprogramma, maar dat zorgt er wel voor dat je als manager de nodige boodschappen en flink wat nuttige tips meekrijgt", gaat Soulopoulos verder. "Daarbij is deze presentatie de eerste stap naar een leiderschap. Dankzij het werkboek dat elke deelnemer meekrijgt kan elke manager op eigen tempo zichzelf en zijn organisatie voorbereiden op een nieuwe manier van werken en de vruchten plukken van het succesvol management ."

>

Brian Tracy komt op 19 november naar Metropolis Antwerpen. Voor meer informatie betreffende dit bericht of voor een interview met Byron Soulopoulos of Brian Tracy, gelieve contact op te nemen met Brian Tracy Benelux, op het nummer +352 26 44 08 37 , GSM: 0477 22 00 22 of via Byron@BrianTracyBNL.com

Over Brian Tracy
Brian Tracy is één van Amerika's beste zakelijke sprekers, een schrijver van bestsellers en een van de beste adviseurs en trainers ter wereld op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hij bereikt elk jaar 250.000 mensen met onderwerpen die variëren van persoonlijk succes en leiderschap tot effectief management, creativiteit en verkoop. Hij heeft meer dan vijfenveertig boeken geschreven en meer dan driehonderdvijftig educatieve audio- en videoprogramma's ontwikkeld. Veel van Brians werk is vertaald en wordt in tweeënvijftig landen gebruikt. Brian heeft meer dan 1000 bedrijven geadviseerd, waaronder IBM, McDonnell Douglas en de Million Dollar Round Table. Hij heeft persoonlijk meer dan twee miljoen mensen getraind. Zijn ideeën zijn bewezen, praktisch en werken snel. Zijn lezers, seminardeelnemers en coachingcliënten leren een reeks van technieken en strategieën die ze onmiddellijk in praktijk kunnen brengen om betere resultaten te behalen in hun leven en in hun carrière.