Ingezonden persbericht



Persbericht

Sfeervolle modeshow van galakleding voor de Lelystadse zakenvrouw

Lelystad, november 2008. Op woensdagavond 19 november organiseert de Bedrijfskring Lelystad voor de tweede maal een wervelende modeshow van galakleding speciaal voor de Lelystadse zakenvrouw. Dit ter voorbereiding op het BKL galafeest op 3 januari 2009. Hét nieuwjaarsfeest waar niemand wil ontbreken. Evenals vorig jaar is ook nu weer een samenwerking gezocht met Aestas Beauty en Sauna en NB Mode.

Het drukke bestaan van een zakenvrouw leidt er vaak toe dat voorbereidingen voor een gala de nodige hoofdbrekens opleveren. Met name voor het BKL galafeest dat zich nog steeds -met recht- het grootste galafeest van Flevoland mag noemen. Ook voor 2009 worden weer een kleine 700 gasten verwacht.

Om die reden wordt op woensdag 19 november vanaf 20.00 uur een speciale avond voor de zakenvrouw georganiseerd met kleding-, kapsel-, make-up en bewegingsadviezen. Alle te maken afspraken kunnen nog dezelfde avond worden vastgelegd. Nancy Brandenburg van NB Mode en Ineke Sommer van Aestas Beauty & Sauna hebben voor deze avond maar liefst vier shows gepland. Twee dames uit het publiek worden gevraagd om als model te fungeren om zo te laten zien wat kapsel en make-up betekenen voor de kleding.

Renee Houwer van Fitales verleent dit jaar voor het eerst haar medewerking met twee korte workshops houding- en bewegingstechnieken. Het is immers ook belangrijk om een prachtige jurk met enige elegantie te kunnen dragen. De galakleding die deze avond wordt geshowd is een kleine greep uit het totale assortiment van NB Mode. Voor een zeer gewaagde creatie is het prettig om te kiezen voor het huren van een jurk. Zeer professioneel is dat door NB Mode precies wordt bijgehouden wie wat draagt en naar welke gelegenheid. Zo komt niemand voor verrassingen te staan.

Tijdens de avond wordt eveneens aandacht gevraagd voor de Stichting Goed Verzorgd, Beter Gevoel. Deze stichting steunt mensen met kanker bij hun uiterlijke verzorging. Een prachtig initiatief waar niemand omheen kan.

De modeshow is gratis toegankelijk. Aanmelden vooraf is gewenst via www.bedrijfskring.nl



Ingezonden persbericht