Gemeente Zwolle

Wethouder nodigt bewoners uit voor het wijkplatform Kamperpoort

Datum uitgave persbericht: 13-11-2008

Wijkwethouder Erik Dannenberg nodigt bewoners van de Kamperpoort uit voor het wijkplatform Kamperpoort op woensdagavond 19 november 2008. De wijkvergadering is in de recreatiezaal van IJsselheem, locatie De Nieuwe Haven, aan de Burgemeester Vos de Waelstraat 1. De bijeenkomst start om 19.30 uur.

Tijdens de bijeenkomst wordt onder meer de volgende punten besproken:
* Informatie over IJsselheem door de heer Paul Jongh, locatiemanager woonzorgcentrum IJsselheem.
* Leefbaarheid in de wijk in de komende jaren: maatregelen van de gemeente, woningcorporaties en politie om de wijk schoon, heel en veilig te houden.
* Kunstatelier, buurtkwartet en andere initiatieven om buurtbewoners bij veranderingen in de wijk te betrekken: toelichting door Travers.
* Activiteitenprogramma van STRIK: de plannen voor de komende winterperiode.

Spreekuur

Zoals gewoonlijk kunnen bewoners de wijkwethouder Erik Dannenberg spreken tijdens het spreekuur voorafgaande aan het wijkplatform vanaf 19.00 uur. Daarbij gaat het om meer persoonlijk getinte vragen en opmerkingen. Voor meldingen en/of klachten over het beheer van de openbare ruimte of over de leefbaarheid van de wijk kan men contact opnemen met de wijkservicelijn op het telefoonnummer (038) 498 33 00.

Wijkplatform

De gemeente Zwolle organiseert een aantal keren per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform. Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt die alle bezoekers van het platform ontvangen. Het verslag is ook te vinden op de website www.zwolsewijken.nl van de gemeente Zwolle (zie onderstaande link) en op te vragen via de wijkservicelijn op (038) 498 33 00.