Ingezonden persbericht


17 Nov. 2008 Persbericht

Persbericht

Crisis-goeroe in Antwerpen

Na ruim 45 boeken op zijn naam presteert Brian Tracy het wederom een bestseller te schrijven: FlightPlan.
Nu in het Nederlands uitgegeven door Succesboeken.nl onder dezelfde titel. Het boek wordt in Antwerpen overhandigd aan de schrijver.

Wie is Brian Tracy
Hij is één van Amerika's beste zakelijke sprekers, een schrijver van bestsellers en een van de beste adviseurs en trainers ter wereld op het gebied van persoonlijke, professionele en financiële ontwikkeling. Hij bereikt elk jaar 250.000 mensen met onderwerpen die variëren van persoonlijk succes en leiderschap tot effectief management, creativiteit en verkoop. Hij heeft meer dan vijfenveertig boeken geschreven en meer dan driehonderdvijftig educatieve audio- en videoprogramma's ontwikkeld. Veel van Brians werk is vertaald en wordt in tweeënvijftig landen gebruikt. Brian heeft meer dan 1000 bedrijven geadviseerd, waaronder IBM, McDonnell Douglas en de Million Dollar Round Table. Hij heeft persoonlijk meer dan twee miljoen mensen getraind. Brian Tracy is de oprichter van een universiteit voor ondernemers, managers, bedrijfsleiders en high potentials. Tevens staat hij bekend als een succes-expert en is hij in de wereld van de verkoop een begrip. Zijn ideeën zijn bewezen, praktisch en werken snel. Zijn lezers, seminardeelnemers en coachingcliënten leren een reeks van technieken en strategieën die ze onmiddellijk in praktijk kunnen brengen om betere resultaten te behalen in hun leven en in hun carrière.

Ontmoet Brian Tracy
Op 19 november is Brian Tracy in Antwerpen. Hij geeft daar een 1-daags seminar over o.a.: Hoe te handelen en te overleven in een financiële crisis die op dit moment wereldwijd gaande is.

Klik hier voor een programmaoverzicht. Voor interviews en/of om het seminar bij te wonen: neem contact op met Brian Tracy Benelux; 00 32 477 22 00 22 vragen naar Byron Soulopoulos
Voor informatie over het boek: contact Succesboeken.nl 030 2285600

Voor meer informatie over Brian Tracy: factsheets. Voor totale cover van het boek in pdf: klik hier. klik hier om het eerste hoofdstuk te lezen van FlightPlan. Klik hier voor een recensie exemplaar van het boek FlightPlan .

Met vriendelijke groet,
het team van Succesboeken.nl

Rijkdom is niet de groei van je vermogen maar de
beheersing van de geest
-Brian Tracy