Ingezonden persbericht


Persbericht
November 2008

Saxon Motorcycles Europe presenteert dealer in Duitsland Bayern Duits centrum voor Saxon

Saxon Motorcycles Europe presenteert haar eerste officiële dealer in Duitsland: Saxon Motorcycles Bayern. Vanaf heden zijn de Europese Saxon modellen Warlord en Firestorm ook in Duitsland te koop.

Saxon Motorcycles Europe is verheugd, de eigenaren reageren: "Duitsland is een van de ultieme motorlanden, het is fantastisch om nu ook in Duitsland een professionele dealer te hebben" aldus Rinke Andringa. "Zij zullen het gevoel van freedom en fun van onze prachtige custom motoren goed overbrengen aan de consument" licht Frank Vermeulen toe. Rolf Hermes, eigenaar van Saxon Motorcycles Bayern zegt: "ik ben er trots op de prachtige Amerikaanse Saxons in Duitsland te gaan presenteren. De motoren passen altijd, omdat ze custom voor elke individuele klant geproduceerd worden."

In Duitsland is motorrijden een grote hobby, het prachtige landschap, de goeie wegen en de ruimte creëren de ideale gelegenheid om in een land als Duitsland motor te rijden. De stoere uitstraling van de Amerikaanse Saxon motoren zal het plezier alleen maar vergroten. De Saxon modellen Warlord, Firestorm en Henchman zijn fabrieksmotoren die op maat worden geproduceerd, met een extreme, stijlvolle uitstraling. Prachtige semi-custom motoren die passen bij mensen die vrijheid en plezier belangrijk vinden en durven hun eigen keuzes te maken. Tegelijk rijden ze zeer comfortabel.

Saxon Motorcycles Europe heeft in februari 2007 de Europese Type goedkeuring voor haar modellen Firestorm en Warlord behaald en deze maand voor de Henchman. Zij voldoen hiermee aan de strenge Europese eisen op het gebied van veiligheid, emissie en geluid. De motoren kunnen door de dealer direct op kenteken gezet worden.

Algemene informatie over Saxon Motorcycles Europe en de Warlord en Firestorm is te vinden op internet via www.SaxonMotorcycles.eu of binnenkort op www.saxonmotorcycles.de.

Saxon Motorcycles, a Rebel in your own style

Saxon Motorcycles Bayern
Herrn Rolf Hermes
Schwandorfer Str. 20
92447 Schwarzhofen
Tel. 09672/926446
info@house-of-vtwin.de

Voor meer informatie, foto's en vragen neem contact op met: Saxon Motorcycles Europe
Rinke Andringa
info@saxonmotorcycles.eu
Tel: +31-6-52360038

Saxon Firestorm


---- --