Ingezonden persbericht



---

Persbericht Dordrecht, 18 november 2008

Website De Hoop vernieuwd
Hulp en informatie beter toegankelijk op www.dehoop.org

DORDRECHT - De Hoop GGZ heeft haar verschillende websites samengevoegd in één een nieuwe, overzichtelijke website: www.dehoop.org. Naast informatie over het hulp- aanbod van De Hoop, vacatures en activiteiten bevat de site honderden thema-artikelen over onderwerpen die gerelateerd zijn aan het hulpverleningsaanbod van De Hoop. Met deze artikelen wil De Hoop ook via de website zoveel mogelijk mensen helpen.

Henry Valk, directeur Communicatie bij De Hoop, is blij met de nieuwe site: "We vinden het belangrijk dat bezoekers op onze website snel en gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Of dat nu informatie is over ons hulpaanbod, een telefoonnummer of een artikel. Wat dat betreft is de nieuwe site een belangrijke verbetering. In een paar klikken kom je waar je wilt zijn. De site kent ook een krachtige zoekfunctie."

Op de nieuwe website is een apart `help mee!'-gedeelte te vinden. Daar kunnen bezoekers informatie vinden over fondswerfprojecten van Stichting Vrienden van De Hoop of zich abonne- ren op e-mail nieuwsbrieven of RSS-feeds. Nieuw is ook de mogelijkheid om online te doneren.

Binnenkort zal de website van De Hoop uitgebreid worden met de mogelijkheid om geluids- en beeldfragmenten over verschillende thema's te beluisteren en te downloaden.

Stichting De Hoop is een GGZ-instelling voor evangelische hulpverlening in Dordrecht. De Hoop biedt kinder-, jeugd- en volwassenenzorg op het gebied van psychosociale, psychiatrische en verslavingsproblematiek. Ook biedt De Hoop re-integratietrajecten en heeft zij preventieprojec- ten voor kinderen, tieners en ouders. Meer informatie op www.dehoop.org.