Gemeente Achtkarspelen


PERSBERICHT

2008/YG70
Buitenpost, 19 november 2008

Welkomstbijeenkomst nieuwe inwoners Achtkarspelen groot succes College van b&w heet nieuwe inwoners welkom

Dinsdagavond 18 november werden ongeveer 60 nieuwe inwoners van de gemeente Achtkarspelen welkom geheten in het gemeentehuis in Buitenpost.

Tijdens deze bijeenkomst wordt mensen een gevarieerd programma aangeboden. Zo is er een kennismaking met het college van b&w en een aantal medewerkers van de gemeente waarbij hen een kijkje achter de schermen van plannen, projecten en producten van de gemeente Achtkarspelen wordt gegeven. Bij één van de stands konden mensen een luchtfoto van de eigen woning krijgen.

De Bigband van muziekschool De Wâldsang speelde de hele avond een muzikaal intermezzo. Ook was er een informatiemarkt waarop culturele, recreatieve en maatschappelijke instellingen en organisaties uit de gemeente zich presenteerde. De brandweer gaf aan alle inwoners een gratis rookmelder. Daarnaast konden mensen zich door het gemeentehuis laten rondleiden door één van de wethouders.

De nieuwe inwoners waren erg enthousiast over dit initiatief van de gemeente, zo bleek uit de reacties na afloop van de bijeenkomst.




Gemeente Achtkarspelen