Ingezonden persbericht


Nieuw pand - nieuw adres

Fokkens bv Automobielrestaurateurs verhuisd

Na een aantal locaties geprobeerd te hebben heeft de firma Fokkens een definitieve plek gevonden. Fokkens heeft een gloednieuw pand laten bouwen geheel naar eigen wensen ingericht kunnen de monteurs u beter en efficiënter van dienst zijn. Gerhard Fokkens begon in 1990 thuis met de verkoop van Jaguar onderdelen, in ´92 kwam daar een werkplaats in Bathmen bij. Daar werd de basis van het inmiddels bekende restauratie bedrijf gelegd. Bathmen werd na 3 jaar te klein, een groter onderkomen met showroom werd in Twello gevonden maar ook dat werd na 5 jaar te klein. Er werd een pand in Apeldoorn gevonden en daarna aan hetzelfde Kanaal nog een ander pand. Door flinke reorganisatie´s bij Fokkens en de gemeente Apeldoorn werd besloten definitief een nieuw pand te laten bouwen. Het voornemen is nu om nooit meer te verhuizen met het bedrijf!

Fokkens bv in Apeldoorn is bekend vanwege haar concours restauraties van Jaguar, Aston Martin, Austin Healey en Bentley. Maar ook het onderhoud, reparaties en rally preparaties kunt u bij Fokkens bv laten uitvoeren. Specifiek voor rally aanpassingen wordt er bij Fokkens met veel enthousiasme aan andere merken gewerkt.

Fokkens is initiatief nemer en organisator van XK-days.

Het nieuwe adres is:

Fokkens bv tel.:055-5331040 www.fokkens.com

De Rotstuin 49 fax: 055-5331551 www.xkdays.nl

7325 GB Apeldoorn. E-mail: info@fokkens.com

Mark2events bv verhuisd

Mark2events, een inmiddels bekende naam op het gebied van incentives, trouwvervoer, limoservice en bedrijfs uitstapjes met klassieke automobielen gaat verhuizen. Na 4 jaar geleden te zijn gestart met een TR250, een XK150 en het inhuren van de automobielcollectie van Mark Overmars heeft Mark2events de collectie van Mark inmiddels helemaal over genomen en uitgebreid. "Onze eigen collectie bestaat uit ruim 20 auto's die elke dag direct inzetbaar zijn voor allerlei doeleinden, met of zonder chauffeur!" Vooral naar onze bedrijfs rally's is op het moment erg veel vraag daarom blijven we het wagenpark uitbreiden. U kunt met uw gasten en/of relaties een door ons uitgezette rally rijden op elke locatie in Nederland (en daarbuiten!) en zelf rijden in een van onze klassiekers. Onze opdrachtgevers vertellen vaak aangenaam verrast te zijn door de kwaliteit van het wagenpark.

Mark2events bv is de "oude schuur" ontgroeid. We zijn toe aan een nieuw "huis" waar we in een passende omgeving met onze klanten de rally en de rest van hun relatie dag kunnen bespreken of waar we met de toekomstige bruidsparen rustig kunnen zitten om plannen te maken, een passende automobiel uit te kiezen en s'morgens voor "de dag" het bloemstuk te bevestigen.

We hebben een fantastisch pand laten bouwen wat helemaal aansluit op onze wensen!

Gelijktijdig met de verhuizing neemt Mark2events ook afscheid van een andere bedrijfsnaam. Overmars Classic Cars, het bedrijf wat de collectie van oud voetbal international Mark Overmars exploiteerde is een paar jaar gerund door Mark2events. Mark Overmars had in het trouwvervoer zo'n goede naam opgebouwd dat Mark2events hier nog lange tijd de vruchten van heeft kunnen plukken. Zowel Mark Overmars als Mark2events vinden het tijd geworden om de naam Overmars Classic Cars los te laten en Mark2events op eigen benen te laten staan. Langs deze weg wil Mark2events Mark Overmars publiekelijk bedanken voor de plezierige samenwerking van de afgelopen jaren en de fantastische collectie automobielen waar inmiddels al vele klanten gebruik van hebben gemaakt. Overmars Classic Cars is nu definitief overgegaan in Mark2events bv.

Het nieuwe adres is:

Mark2events tel.: 055-5331264

De rotstuin 49 fax: 055-5331551

7325 GB Apeldoorn e-mail: info@mark2events.nl

tot het wagenpark behoren o.a.: Jaguar XK150 FHC, Jaguar XK120 OTS, Bentley SII, Mercedes 220 SE cabriolet, Karman Ghia, Kever cabriolet, Triumpf TR250, MGB GT en cabriolet, Mini rally en cabriolet, Jaguar MKII in diverse uitvoeringen en kleuren, Jaguar XJ6 SI,II en III in 6 en 12 cylinder uitvoering, Alfa Romeo's enz.

tel.: +31(0)55 533 10 40

mobile: +31(0)6 22 20 29 38
e-mail: info@fokkens.com internet: www.fokkens.com

De Rotstuin 49
7325 GB Apeldoorn

The Netherlands