Politie Zeeland


---


W-2241-2008 Inbraak in schoolgebouw, Middelburg
Aan de Gen. H. Smithlaan is tussen dinsdag 18.00 uur en woensdag 04.00 uur ingebroken in een schoolgebouw.
Na het forceren van een deur werden uit het gebouw diverse goederen weggenomen waaronder een laptop. Schadebedrag is niet bekend.

O-2242-2008 Auto te water, Wilhelminadorp
Op de Westhavendijk is woensdagmiddag een 56-jarige Goesenaar met zijn auto in het water beland nadat hij moest uitwijken voor een overstekende hond.
De 56-jarige man zag kans door een openstaand raampje uit zijn auto te klimmen en naar de kant te zwemmen.Hij is ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht maar bleek geen letsel te hebben opgelopen. Zijn auto werd met behulp van duikers van de brandweer uit het water getakeld.

W-2243-2008 Gestripte brommer in beslag genomen, Vlissingen
Door de politie is woensdagmiddag de brommer van een 16-jarige jongen uit Vlissingen in beslag genomen.
Agenten reden in een onopvallend voertuig over de Van Hoogendorpweg en zagen voor hen een jongen met flinke snelheid op een geheel gestripte scooter rijden zonder kentekenplaat. Er zaten geen kappen meer op de scooter en deze maakte ook het nodige lawaai. Nadat de jongen enige tijd gevolgd was, zagen ze dat hij voor een woning stopte. De jongen werd ter plaatse aangesproken op zijn gedrag. Hij verklaarde dat hij aan het sleutelen was aan zijn scooter en even een rondje had gereden. De scooter bleek technisch in zeer slechte staat te verkeren en is door de politie in beslag genomen voor nader onderzoek. De 16-jarige jongen zal binnenkort enkele boetes tegemoet kunnen zien.





Politie Zeeland