Lancering CAD CAM Event


Uniek event met alles over de laatste CAD- en CAM-ontwikkelingen

HOUTEN, 20080422 -- Voor het eerst in jaren is er een beurs apart voor alle CAD- en CAM-ontwikkelingen van nu. Op woensdag 19 en donderdag 20 november 2008 verzamelen de producenten, leveranciers en gebruikers zich in het Euretco Expo Center te Houten.

CMedia Productions BV en More Business Events lanceren de technische vakbeurs CAD CAM Event. CMedia Productions BV is de uitgever van onder meer het enige onafhankelijke tijdschrift voor CAD en CAM in het Nederlandse taalgebied: CAD-Magazine.

Ruud Groothuis, uitgever en directeur van CMedia Productions BV: "We verwachten dat alle CAD- en CAM- leveranciers en dienstverleners acte de présence zullen geven op deze nieuwe beurs. Ons evenement is het ideale platform voor het ontmoeten van nieuwe relaties, voor productintroducties en voorlichting direct aan de gebruiker. Naast een complete beurs is er een programma met seminars waar iedereen naar eigen keuze zijn kennis kan verrijken."

Voor wie?
CAD en CAM rukken op in de industrie, architectuur en civiele techniek, het gebruik wordt steeds breder. Alle bedrijven en personen die met CAD en/of CAD te maken hebben zullen aan hun trekken komen op het CAD CAM Event. Onderwerpen die de bezoeker kan verwachten zijn onder meer: integratie en communicatie door de gehele CAD/CAM-keten; markgericht, efficiënter en kostenbesparend ontwerpen; reductie van faalkosten, projectmanagement, kortere levertijden; duurzaamheid, veiligheid en energiebeheer; de nieuwste ontwikkelingen en CAD- en CAM-software en hardware.

Ontwerpinnovaties
Tijdens de beurs is er uitgebreid gelegenheid tot het bezoeken van seminars over de meest uiteenlopende onderwerpen uit de CAD- en CAM-wereld. De bezoekers kunnen kiezen uit onderwerpen met betrekking tot ontwerpinnovaties, output, ketenbeheer, document management, BIM, productietechnologiën, nieuwe software en hardware, duurzaamheid en digital prototyping. Verder worden er rondleidingen georganiseerd, onder leiding van hostesses, rond specifieke thema's, zodat de bezoeker niet zelf op zoek hoeft te gaan.

De organisatie van de beurs is in handen van More Business Events, een bedrijf dat de afgelopen vijftien jaar vele succesvolle evenementen heeft gerealiseerd. De ontwikkelingen rond het evenement kunnen gevolgd worden op www.cadcamevent.nl, deze website biedt meer informatie over de mogelijkheden voor standhouders en het seminarprogramma.





CMedia Productions BV