Crisis thuis de baas met Thuismanagement pc-programma


Uniek computerprogramma voor 6,9 miljoen huishoudens

HAARLEM, 20081119 -- In januari 2009 komt er een uniek product op de markt: het Thuismanagement pc-programma van Thuismanagement.nl. Met dit programma kunnen Nederlandse huishoudens een eventuele administratieve chaos voorkomen of oplossen door het op de pc vastleggen van alle persoonlijke gegevens. Eindelijk al uw gegevens netjes op 'n rijtje

Waarom dit programma

Een mens krijgt in zijn leven met zoveel nummers, (pin)codes en documenten en rekeningen te maken dat het meer dan de moeite waard is deze gegevens(zo al niet voor jezelf dan wel voor nabestaanden) vast te leggen. De praktijk leert dat dit (als het al gebeurt) niet structureel en vaak fragmentarisch gebeurt. Wel de verzekeringspolissen bij elkaar maar hoe zit het ook alweer met de hypotheekgegevens? Waar zijn de papieren (ooit) opgeborgen? Eenmaal nodig moet er vaak een ware speurtocht door het huis worden ondernomen, meestal met een teleurstellend resultaat. Vaak dringt de tijd als die gegevens nodig zijn. Bijvoorbeeld de ziektekosten-verzekeringspolis bij een ongeval. Gegevens van waardevol bezit (sieraden/apparatuur) in geval van diefstal. Verzekeringgegevens bij brand. Polissen bij een overlijden. Het komt altijd ongelegen. En op zo'n moment kun je die stress of druk nou juist niet gebruiken. Voorkom het dus!

Alle persoonlijke gegevens bij elkaar

Met het Thuismanagement pc-programma van de Haarlemse schrijfster Helena J.M. de Ruijte wordt dat probleem voor eens en altijd de wereld uit geholpen. Stap voor stap word je bij de hand genomen langs allerlei zaken waarvan je eigenlijk niet eens altijd beseft dat óók jij daarmee te maken hebt of krijgt. Dat zijn er overigens veel meer dan je denkt. Financiën, zorg en welzijn, bezigheden, abonnementen, bezit, overlijden, kortom teveel om op te noemen. Voortaan weet je waar je alle belangrijke gegevens á la seconde kunt vinden! En ook die van eventuele gezinsleden trouwens. Het Thuismanagement programma is namelijk gericht op het invullen van alle persoonlijke gegevens van maar liefst 2 hoofdpersonen, 1 t/m 4 kinderen en 2 paar (groot)ouders. Je weet dan zelfs aan wie oma haar reservesleutel heeft gegeven. Een kwestie van eenmalig tijd besteden met als voordeel dat je je bewust wordt van het grote geheel.

Rust en ruimte, in je hoofd en in je huis

Eindelijk al je zaken van A tot Z geregeld! Dat bespaart tijd, moeite, ergernis en energie. En... `t geeft rust en ruimte, in je hoofd, je huis, je gezin en je leven. Vooral ook voor gezinnen die van een klein inkomen moeten rondkomen kan dit pc-programma een uiterst handig hulpmiddel zijn om de zaken overzichtelijk en beheersbaar te krijgen.





Ingezonden persbericht: Helena J.M. de Ruijte