Ingezonden persbericht


PERSUITNODIGING

Specsavers kiest COOLSTE jonge brildrager tijdens cool Kid verkiezing 2008

De vijftien hipste jonge brildragers van Nederland gaan op woensdag 19 november de strijd met elkaar aan tijdens de finale van de Cool Kid Verkiezing 2008 van Specsavers. SnowWorld in Zoetermeer is het toneel van deze spectaculaire finale die in het teken staat van het thema 'Cool'. De jonge finalisten staan voor de uitdaging op de 'snow walk' - een catwalk in de sneeuw - een modeshow te lopen. Om zo goed mogelijk voor de dag te komen, krijgen zij een speciale 'snow walk training' van Holland's Next Topmodel finaliste Kassandra. Musicalster Kim-Lian Van der Meij - bekend van haar tv-programma Nationale Kids TV op Jetix - presenteert de finale. Specsavers wil u van harte uitnodigen bij dit coole evenement aanwezig te zijn.

De jonge brildragers laten tijdens de finale zien dat het dragen van een bril gewoon 'cool' is, hoe jong je ook bent. Ze worden hierbij terzijde gestaan door een professionele stylist die voor de ultieme outfit, hairstyling en visagie zorgt. Een jury van modekenners beoordeelt hoe cool de kinderen zijn met hun bril, terwijl zij in winteroutfit op de 'snow walk' staan. Topmodel Kassandra Schreuder is zowel jurylid als 'snow walk coach'. Degene die tot Specsavers Cool Kid 2008 wordt uitverkozen, wint een geheel verzorgd weekend skiën voor vier personen in het SnowWorld Sporthotel én is het gezicht van Specsavers Cool Kid in 2009. Naast een volledig verzorgd ski-arrangement ontvangt de winnaar ook nog eens 100 euro zakgeld. Ook voor de tweede en derde prijs zijn fantastische prijzen te winnen. Coolkid 2008 wordt mede mogelijk gemaakt door kledingmerk Eager Beaver en Rags Industry, Kreatos Kappers en SnowWorld.

Programma

14.45 uur - 15.00 uur Ontvangst

15.00 uur - 15.30 uur Snow walk-les voor de kinderen door topmodel Kassandra

15.30 uur - 16.00 uur Gelegenheid tot interviews met finalisten, Kassandra en Kim-Lian

16.00 uur - 16.30 uur Finale Specsavers Coolkid Finale 2008

16.30 uur - 16.40 uur Juryberaad

16.40 uur Bekendmaking winnaars Specsavers Coolkid 2008

Als u bij de finale van Specsavers Coolkid 2008 aanwezig wilt zijn, verzoeken wij u vriendelijk dit vóór maandag 17 november te laten weten aan Kristof Franse, telefoon: (06) 21 11 77 94; e-mail: kristof.franse@newslab.nl