Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

TRINIDAD & TOBAGO: IDEAAL VOOR HUWELIJK EN HONEYMOON IN EEN

Amsterdam, november 2008 ­ De Caribische eilanden Trinidad & Tobago. De meest zuidelijk gelegen eilanden van de Cariben, vormen de perfecte locatie voor een romantisch huwelijk en een onvergetelijke honeymoon. Er zijn veel exclusieve trouwlocaties op deze paradijselijke eilanden te vinden. Op blote voeten op een goudkleurig strand of het jawoord geven in een historisch fort of een mysterieuze tempel: alles kan. En na de plechtigheid kan de huwelijksreis ter plekke van start gaan!

Unieke belevenis
Wat is een betere manier om het jawoord te geven op een paradijselijk eiland en meteen aansluitend aan je huwelijksreis beginnen? De huwelijkswet uit 1996 maakt het voor niet-inwonenden mogelijk om te trouwen op Trinidad of Tobago; een unieke belevenis die gedurende het hele huwelijk nooit meer vergeten zal worden! De belangrijkste voorwaarde is dat het aanstaande koppel ten minste drie dagen voor de plechtigheid op de eilanden verblijft. Handig, want dat biedt precies genoeg tijd om een mooi kleurtje op te doen en je aan te passen aan de typisch Caribische sfeer: relaxed, gezellig, ontspannend en vriendelijk.

Romantiek ten top
Trinidad en Tobago bieden alle ingrediënten voor een droom van een huwelijksreis. Om te beginnen dankzij de hagelwitte, vaak uitgestorven stranden en de azuurblauwe zee ­ met volop snorkel- en duikmogelijkheden. Maar ook de rijke cultuur en de uitgebreide keuken waar bijvoorbeeld Trinidad bekend om staat, dragen bij aan een onvergetelijke huwelijksreis. Last but not least maakt de ongeëvenaarde natuur van Trinidad en Tobago een waar vakantieparadijs: de vrijwel ongerepte eilanden bieden vele vogelsoorten, vlinders (ruim 600 soorten!), het oudst beschermde regenwoud op het westelijke halfrond en een ongekende flora en fauna. Wie niet romantisch is, wordt het hier vanzelf.

Rust, natuur en een bruisend nachtleven
De eilanden zijn even paradijselijk als afwisselend: Tobago biedt vooral rust en natuur, terwijl Trinidad ook een bruisend nachtleven kent. Intieme dineetjes, ongerepte stranden, charmante hotels en een vleugje cultuur kunnen de liefde alleen nog maar doen opbloeien. Diverse accommodaties op de eilanden verzorgen speciale huwelijksarrangementen, die passen bij elke wens en elk budget. De twee vijfsterren hotels Coco Reef Resort & Spa en Le Grand Courlan Resort & Spa, maar bijvoorbeeld ook het driesterren hotel Grafton Beach Resort zijn nog maar enkele van de vele voorbeelden.

Een goede voorbereiding
Naast het verkrijgen van het geboortebewijs en een verklaring van huwelijksbevoegdheid, is het natuurlijk ook belangrijk om na te denken over onder andere de jurk, de taart en de muziek. De trouwbeurzen en bruidsshows zijn deze maand weer volop begonnen en bieden informatie over alles wat met trouwen te maken heeft. Voor vragen over trouwen in het buitenland kan u terecht bij één van de aanwezige reisorganisaties.

Love en Marriage beurs (www.trouwplannen.nl)

22/23 nov. 2008
ZWOLLE IJsselhallen
________________________________________
10/11 jan. 2009
GRONINGEN Martiniplaza
________________________________________
17/18 jan. 2009
AMSTERDAM Rai
________________________________________
24/25 jan. 2009
ROTTERDAM Ahoy
________________________________________
31 jan./1 feb.2009
EINDHOVEN Beursgebouw
________________________________________
07/08 maart 2009
UTRECHT Jaarbeurs

http://www.gotrinidadandtobago.com



Ingezonden persbericht