Gemeente Hilversum

Voorbereiding Beursvloer Hilversum in volle gang!

publicatiedatum: woensdag 3 september 2008

Na het overweldigende succes van de Beursvloer in Maarssen en Breukelen, vindt op donderdag 20 november tussen 16.00 en 18.00 uur de eerste Hilversumse Beursvloer op het Media Park in Hilversum plaats.

Het doel van de beursvloer is om bedrijven, lokale overheden, scholen, maatschappelijke organisaties en vrijwilligersorganisaties bij elkaar te brengen en een ruilhandel op te zetten met gesloten beurzen. Tijdens de bijeenkomst bekijken de deelnemende organisaties wat ze elkaar te bieden hebben.
Een voorbeeld: een bouwbedrijf adviseert bij de verbouwing van een gebouw van de scouting. Als tegenprestatie organiseert de scouting vervolgens een survivaltocht voor de kinderen van de medewerkers van het bouwbedrijf.

Workshop `Goede Zaken'
Om de maatschappelijke organisaties goed voor te bereiden op de samenwerking met bedrijven tijdens en na de Beursvloer, krijgen zij een workshop `Goede Zaken' aangeboden. Hierin leren zij hoe ze kunnen profiteren van de samenwerking met bedrijven en hoe zij hun wens(en) en aanbod inzichtelijk kunnen maken en op een inspirerende manier kunnen presenteren op de Beursvloer. De workshop duurt 2,5 uur en kan gevolgd worden op maandagavond 6 oktober of woensdagavond 8 oktober. Deelname aan de workshop is voor de maatschappelijke organisaties noodzakelijk om aanwezig te kunnen zijn op de Beursvloer. Zo zijn organisaties optimaal voorbereid en vergroten zij hun kans op een match met een bedrijf tot 99%.

Op dit moment is de werving van bedrijven en maatschappelijke organisaties voor deelname aan de Beursvloer Hilversum in volle gang. Dus ben of ken je een bedrijf of maatschappelijke organisatie in Hilversum dat wil deelnemen, neem dan voor meer informatie contact op met Beursvloermanager Inge Keller. Haar e-mailadres is i.keller@hvp.rabobank.nl en haar telefoonnummer 035 - 622 22 514 (maandag en dinsdag bereikbaar).