KNWV

Nieuwsbericht Zeilen

22-9-2008

Wie wint de Conny van Rietschoten Trofee 2008?

U bepaalt wie de hoogste zeilprijs in 2008 moet krijgen!

Op 20 november aanstaande wordt bekendgemaakt wie de winnaar is van de Conny van Rietschoten Trofee 2008. De meeste grote zeilevenementen zijn achter de rug en tot 1 oktober bent u nog in de gelegenheid om een nominatie te plaatsen voor uw favoriet in een van de volgende vier categorieën:

* zeezeilen

* internationaal en olympisch zeilen/surfen

* jeugdzeilen/surfen

* bijzondere verdienste

Deponeer de betreffende naam (of namen) in één of meerdere categorieën in de Stembus op de website van de Stichting Zeiltrophy, zie onder. Of stuur een briefje of e-mail naar Stichting Zeiltrophy, Zuidwijkring 155, 1705 LR Heerhugowaard. Vermeld kort waarom u vindt dat uw kandidaten de trofee verdienen.

Uw voordracht moet uiterlijk 1 oktober binnen zijn.

Op basis van alle voordrachten stelt de jury vast welke zeilers en zeilsters in de verschillende categorieën zijn genomineerd. Uit hun midden kiest de jury de uiteindelijke winnaar(s) van de Conny van Rietschoten Trofee 2008.

De Conny van Rietschoten Trofee wordt jaarlijks uitgereikt aan een Nederlandse zeiler of zeilster, die zich heeft onderscheiden door een opmerkelijke prestatie in wedstrijdverband, dan wel aan een persoon die zich op bijzondere wijze voor de zeilsport verdienstelijk heeft gemaakt.

Internetadres: www.vanrietschotentrofee.nl
E-mailadres:info@vanrietschotentrofee.nl