Recruitment feest van het jaar. Kaartverkoop gestart.

24/09/2008 09:50

RAVE-cruitment

Het Recruitment feest van het jaar

The 2nd Recruitment Industry Dance Event

Op donderdag 20 november 2008 wordt in Hotel Arena te Amsterdam het 2nd Recruitment Industry Dance Event georganiseerd. Het eerste feest in 2007 was met 800 bezoekers helemaal uitverkocht!

Dit event is voor alle betrokkenen in de recruitment branche, waaronder high potentials, recruiters en managers. Een uniek festijn waar je netwerk daadwerkelijk tot leven komt. De kaartverkoop is deze week gestart!

Achtergrond

Het vak Recruitment ontwikkelt zich in sneltreinvaart. Het aantal platforms waar recruiters en kandidaten elkaar ontmoeten groeit enorm, vooral in de vorm van weblogs, online initiatieven en zakelijke events. Een leuk feest ontbrak. Daarom dit dance event in een sfeer die bij deze branche past! Jong, dynamisch en enthousiast. In Nederland is Recruitment Dance in 2007 voor de eerste keer georganiseerd. De reacties waren uitstekend, er kon niemand meer bij en het dak ging eraf! Daarom opnieuw dit grootste recruitment feest van Nederland.

Waarom?

Recruitment & netwerk gaan hand in hand. Met name hoogopgeleiden gebruiken steeds vaker hun netwerk bij het vinden van een nieuwe baan. Juist voor hen is dit event een uniek platform. Een avondje stappen met als gespreksonderwerp werk!. Een avondje stappen met als gespreksonderwerp werk! Managers spreken hier nieuwe werving en selectie specialisten die voor hen op zoek kunnen gaan naar versterking. Dit alles in een ongedwongen sfeer waar de muziek niet overal even hard staat. Verwacht op dit event niet gelijk een lease auto of een zwaar sollicitatiegesprek. Reken wel een topavond met zeer interessante contacten die tot een volgende stap zullen leiden. Recruiters kunnen hier naar hartelust netwerken met branchegenoten.

Programma

Headliner is DJ Marnix, een Nederlandse top DJ, bekend van Sensation White & Dancevalley. Verder top 80/90 DJ's, de Nederlandse Robbie Williams, en nog veel meer. Nieuw dit jaar is de Recruitment Dance Network Lounge Area. Oesters, champagne en lounge DJ's zullen iedereen hier snel in de goede sfeer krijgen.

Organisatie & Sponsors

Organisatie is in handen van RAVE-cruitment, Recruiting HBO/WO People. Sponsoren zijn Online Breedband BV, Randstad Search & Selection, Compagnon, CareerBuilder & MrTed.

Toegangskaarten

Toegangskaarten kunnen besteld worden via www.recruitmentdance.com.





http://www.recruitmentdance.com