Gemeente Gilze en Rijen

20 november in de Margriethal in Rijen

Koninklijke Luchtmacht biedt Gilze en Rijen een gratis concert aan

De Koninklijke Luchtmacht biedt de inwoners van de gemeente Gilze en Rijen op donderdag 20 november een ander geluid aan. Dan geeft de Kapel voor de Koninklijke Luchtmacht namelijk een relatieconcert in de Margriethal in Rijen. De toegang voor dit concert is gratis.

Het programma 'Going Dutch' biedt voor elk wat wils. Het repertoire van de kapel bevat namelijk jazz-, big band-, pop-, latin- en musicalmuziek. Te gast zijn Brigitte Nijman en Martin van der Starre. Het orkest is in staat om bij optredens een Promssfeer op te wekken.

Vanaf 1 november komen de kaarten voor dit eenmalige concert in Rijen beschikbaar. Hoe dat gebeurt, leest u eind oktober op de gemeentelijke informatiepagina in Weekblad Gilze en Rijen of www.gilzerijen.nl.

Brigitte Nijman samen met het orkest in actie
(Ministerie van Defensie - Hennie Keeris)
Het concert past in de reeks van activiteiten die de Koninklijke Luchtmacht rondom de oprichting van het Defensie Helikopter Commando (DHC) organiseert. Het DHC is op 4 juli 2008 opgericht en heeft als thuisbasis vliegbasis Gilze-Rijen. Met het concert presenteert het DHC zich voor het eerst aan de bevolking van de gemeente Gilze en Rijen.