Gemeente Nijkerk


Publiekswinkel gemeente Nijkerk verwelkomt MEE-Veluwe

Elke donderdagmiddag spreekuur

Bij het Loket Maatschappelijke Ondersteuning van de gemeente Nijkerk kunnen mensen met een beperking terecht met vragen, maar ook voor advies en ondersteuning. Samen proberen we belemmeringen op te heffen of te verminderen.
Denk hierbij aan voorzieningen voor wonen (aangepaste woning, traplift, douchestoel etc.), vervoer (speciaal vervoer, scootmobiel, rolstoel etc.) en hulp bij het huishouden.
Iedere (aan)vraag wordt door onze loketmedewerkers individueel en met zorg behandeld.

Om de inwoners van Nijkerk nog beter van dienst te kunnen zijn, houdt MEE Veluwe vanaf aanstaande donderdag 20 november een wekelijks spreekuur in onze publiekswinkel op het stadhuis.

Wekelijks spreekuur MEE Veluwe op stadhuis
Vanaf komende donderdag wordt het team elke donderdagmiddag van 13.30-17.00 uur versterkt door een consulent van MEE Veluwe.

MEE Veluwe is een organisatie die informatie, advies en ondersteuning biedt aan mensen met een handicap, chronische ziekte of met autisme. De consulent helpt mensen bij vragen over wonen en bij het zoeken naar een passende baan of dagbesteding. Maar ook bij de keus tussen regulier of bijzonder onderwijs, vrijetijdsbesteding, vriendschap en relaties.

Ouders van kinderen met een beperking zijn ook meer dan welkom. De dienstverlening van MEE Veluwe is gratis en er is geen indicatie voor nodig. Kortom, voor al uw vragen over een handicap, chronische ziekte of autisme kunt u op het spreekuur van Mee Veluwe terecht.

Meer weten?
U bent van harte welkom op donderdagmiddag in de Publiekswinkel op het stadhuis voor meer informatie over de dienstverlening van MEE Veluwe. Bellen kan uiteraard ook: T (055) 526 92 00 of mailen naar info@meeveluwe.nl. Of neem een kijkje op www.meeveluwe.nl