Suzuki's " Volg je Team" houdt fans op de hoogte van hun Nationale Ploeg

20/11/2008 10:21

PR Newswire

BENSHEIM, Duitsland, November 20 /PRNewswire/ --

- Suzuki lanceert Spannende QUALIFIERS 2010 (TM) Competitie

Je nationale voetbalteam live in actie te zien - dat is voor vele voetbalfans een gekoesterde droom! Door aan Suzuki's nieuwe " Volg je Team" competitie deel te nemen, maken voetbalsupporters nu een kans om hun nationale teams aan te moedigen bij de uitwedstijden in de reeks van komende kwalificatiewedstrijden voor de FIFA-WK(TM) in 2010. Om de bal aan het rollen te krijgen kunnen fans Suzuki's website http://www.suzuki-followyourteam.com bezoeken, die momenteel online gaat. Registratie is gratis, en de gelukkige winnaars maken kans om binnenkort in Europa rond te reizen.

Suzuki is officiëel partner in de QUALIFERS 2010 (TM) en biedt niet alleen kaartjes naar uitwedstrijden aan, maar het maakt de reis naar de wedstrijden ook een onvergetelijke ervaring. Suzuki beloont de winnaar (plus tot drie personen) met een Suzuki Grand Vitara waarin het viertal in alle comfort naar de matches kunnen reizen. Deze reis door Europa is voor de gelukkige winnaars een tocht vol opwindende ervaringen alvorens ze hun favoriete team in de strijd om punten voor de finales in 2010 van de FIFA WK in Zuid-Afrika toe kunnen juichen. Het prijspakket omvat hotelvoorzieningen op de wedstrijdlocaties, teamkleding, en natuurlijk ook de terugreis met een Suzuki Grand Vitara. Stefan Gundelach, Uitvoerend Algemeen Manager van Suzuki Internationaal in Europa (Gmbh): " "Wereldwijd" speelt een centrale rol in het teamwerk bij Suzuki - en met deze spannende competitie willen we die instelling met onze klanten delen. Vier vrienden kunnen de voetbalwedstrijden meemaken en krijgen ook de kans bij ons een kijkje te nemen en met ons merk en producten kennis te maken. Wij denken dat deze wedstrijden bij Suzuki en de Suzukistijl passen, en dat we hiermee voetbalfans en autofans trekken."

Meer informatie over de competitie en de wedstrijden van de nationale teams is nu beschikbaar op de volgende website:
http://www.suzuki-followyourteam.com

Beelden en video kunnen worden gedownload op:
http://www.suzuki-followyourteam.com/media

Contactinformatie:
Suzuki Internationaal Europa Gmbh,
Achim Morlok,
Europees Manager voor Sport en Sponsoring
E-mail: morlok@suzuki.de.
Contact: Suzuki Internationaal Europa Gmbh, Achim Morlok, de Europese Sport en Manager van het Sponsoring, E-mail: morlok@suzuki.de.






-