Politie Rotterdam Rijnmond


* AANHOUDING NA MISHANDELING / GETUIGENOPROEP

SPIJKENISSE / DE EILANDEN - De politie heeft aanhouding verricht nadat een vrouw slachtoffer is geworden van een mishandeling. Donderdag 13 november is om half 11 's avonds op de Beukenlaan een vrouw mishandeld. De vrouw was lopend op weg naar huis toen zij voor het benzinestation belaagd werd door een man die haar mishandelde.

Na onderzoek van rechercheurs, hebben agenten woensdagochtend (19 nov) rond elf uur de ex-vriend van de vrouw aangehouden. Het gaat gaat om een 20-jarige jongen.

Ondanks deze aanhouding is de politie op zoek naar mensen die rond dit tijdstip in de buurt van het benzinestation waren en mogelijk iets ongewoons of verdachts hebben gezien.

Van de mishandeling zijn camerabeelden beschikbaar. Vlak voor, na en tijdens de mishandeling zijn op camerabeelden in de buurt ook nog enkele getuigen te zien, zoals iemand op een fiets en een persoon met een hond. De politie vraagt specifiek ook deze mensen om contact met de politie op te nemen. In ieder geval is bekend dat een fietser die over de Beukenlaan uit de richting van de rotonde bij de Heemraadlaan kwam aanfietsen, getuige is geweest van de mishandeling. De politie wil graag in contact komen met deze man of vrouw.

Ook andere getuigen kunnen zich melden via het algemene politietelefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Zij kunnen ook bellen met meldpunt misdaad anoniem op 0800-7000.