Gemeente Haren

Sportwaarderingstrofee 2008

Wie is dé vrijwilliger van het jaar

20/11/2008

Wie krijgt de sportwaarderingstrofee 2008?

Jaarlijks kent de gemeente Haren de sportwaarderingstrofee toe. Dit is een onderscheiding voor één of meer personen die gedurende langere tijd een grote inbreng hebben gehad in hun sportvereniging of die wezenlijk hebben bijgedragen aan het welslagen van een groot sportevenement. Een pré voor de kandidaat is dat hij verenigingsoverstijgende prestaties heeft gedaan. Bijvoorbeeld een regio of districtsfunctie.

sportwaarderingstrofee

Alle sportverenigingen hebben deze maand al een brief ontvangen waarin gevraagd wordt een kandidaat voor te dragen. Daarbij moet ook een motivatie worden toegevoegd aan de hand waarvan de jury een advies aan het college van burgemeester en wethouders kan uitbrengen. Binnen iedere sportvereniging is wel een persoon te vinden, die geheel vrijwillig altijd klaar staat om allerlei zaken voor de vereniging op te knappen. Schroom niet en geef zijn of haar naam door als mogelijke kandidaat voor de gemeentelijke Sportwaarderingstrofee.

Deze trofee zal worden uitgereikt op de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Haren.

Mogelijke kandidaten moeten voor 6 december a.s. bekend zijn bij de gemeente. Dat kan ook door een e-mail naar de gemeente te sturen, waarin de naam van de vereniging, de contactpersoon en natuurlijk de naam van de kandidaat plus een motivering zijn opgenomen. Het e-mailadres is j.e.fokkens@haren.nl.

De jury wordt gevormd door sportambtenaar Jan Fokkens, oud-sportambtenaar Gerard Hoendervanger en columnist van het Harener Weekblad, Hein Bekenkamp.