Gemeente Haren

Waterleidingweg te Onnen

Vrijstelling bestemmingsplan

20/11/2008

Burgemeester en wethouders zijn voornemens door toepasssing van artikel 19, lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening medewerking te verlenen aan een aanvraag om bouwvergunning ten behoeve van het oprichten van een reinwaterreservoir op het terrein van het Waterleidingbedrijf Groningen aan de Waterleidingweg te Onnen.

Toepassing van genoemd wetsartikel houdt in dat de gevraagde vergunning slechts kan worden verleend na voorafgaande verklaring van geen bezwaar van Gedeputeerde Staten van Groningen.

Het verzoek om vrijstelling van het geldende bestemmingsplan (aanvraag om bouwvergunning) ligt met ingang van 21 november 2008 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage tijdens de openingsuren bij de receptie van Publiekszaken in het gemeentehuis van Haren. Gedurende bovenstaande termijn wordt een ieder in de gelegenheid gesteld zijn of haar zienswijze gemotiveerd naar voren te brengen bij burgemeester en wethouders met betrekking tot hun voornemen om aan genoemd wetsartikel toepassing te geven.