Gemeente Haren

Portal Haren van start

Iedereen is te vinden op het digitale dorpsplein

20/11/2008

Sinds afgelopen maandag, 17 november, is het Harener digitale dorpsplein online. We noemen het voortaan Portal Haren. Wanneer u www.haren.nl intikt komt u voortaan op de portal terecht.

Op de portal kunt u alles vinden van wat er binnen de gemeente Haren afspeelt of wie er actief is. Op de portal kunt u alle adressen van bedrijven/verenigingen/organisaties/instellingen vinden die in Haren gevonden willen worden. Daarnaast is de portal natuurlijk de entree naar onze site, die van de gemeente Haren.

Screenshot Portal

Onder nieuws kunt u alle gemeentelijke nieuwsberichten, maar ook nieuws van andere Harener partijen. Terwijl de agenda straks langzamerhand met regelmaat gevuld gaat worden met activiteiten van deze en gene.

Natuurlijk zijn we al een heel end gevorderd om diverse gegevens te ontsluiten op de site. Maar we zijn nog lang niet klaar. De komende tijd zal er nog hard aan de portal worden gewerkt om het zo ook echt het digitale dorpsplein van onze gemeente te laten zijn. Waar iedereen gevonden kan worden en waar elke activiteit wordt gemeld.

Haren City is hard bezig om de vele partijen te benaderen om deel te nemen aan de portal. U bepaalt zelf als organisatie op wat voor wijze u te vinden bent op de site. U blijft ook verantwoordelijk voor het wijzigen van deze gegevens. De gegevens worden jaarlijks ook gebruikt voor de gemeentegids. Op korte termijn zal Haren City weer een avond organiseren om u te informeren over de mogelijkheden van de portal.